Απόλυτη ηρωίδα των ζώων: Γυναίκα επαινέθηκε για τον έξυπνο τρόπο που βοήθησε κότα που είχε πρόβλημα με το φαγητό

by Μυρσίνη Καραμαούνα
κότα με χτυπημένο ράμφος

Αν μια κότα τραυματίσει το ράμφος της μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές, κατάγματα ή άλλα προβήματα, τα οποία μπορεί να είναι επώδυνα και να επηρεάσουν την ικανότητα της κότας να τρώει και να πίνει. Σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε, μια απίστευτα ταλαντούχα nail artist (και κηπουρός, και ιδιοκτήτης κότας) σκέφτηκε μια λύση για να βοηθήσει την κότα της.

Παρακολουθήστε το παρακάτω γιατί αυτό είναι καταπληκτικό.

@christierhae #fyp #foryoupage #chickens #beakrepair #brokenbeak #gel #glitter ♬ original sound – Christie Rhae Gibson

Ο λογαριασμός TikTok του @Christierhae δημοσιεύει: “Αυτή η κότα είχε ένα υπερτροφικό πάνω ράμφος που είχε σχιστεί και δυσκολευόταν να φάει ή να πιει. Έτσι το περιποιήθηκα και έφτιαξα μια νέα άκρη ράμφους με σκληρό τζελ και γκλίτερ”.

Καταπληκτικό, απλά κοιτάξτε αυτό το λαμπερό ράμφος! Είναι τόσο αστραφτερό! Κάνει όλο το μέρος να αστράφτει!

Η @Brooke σχολιάζει: “έκανες την κότα σου να αστράφτει και πεθαίνω!” @Dio προσθέτει, “slay sparkle chickey!” @

Κάποιοι χρήστες ρώτησαν αν η ρητίνη είναι ασφαλής για τα ζώα και ο δημιουργός του βίντεο σχολίασε: “Τα ράμφη των κοτόπουλων είναι φτιαγμένα από κερατίνη όπως και τα νύχια των δακτύλων. Είναι ασφαλές για τους ανθρώπους, άρα είναι ασφαλές και για τις κότες”. Η @Wandi απαντά: “Σταμάτα, είσαι ένας άγγελος”!

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες (ανάλογα με τον τραυματισμό) για να επουλωθεί το ράμφος της, εφόσον η μαμά της δεν βλέπει κάποια μόλυνση, θα είναι μια χαρά. Έχει σκληρυνθεί και θεραπευτεί.

Και η γλυκιά της κότα τρώει και πίνει ξανά!

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ τη δημιουργικότητα των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων όταν πρόκειται να βρουν λύσεις για τα κατοικίδιά τους. Ελπίζουμε αυτή η κότα να αισθάνεται και πάλι φυσιολογική και όπως ήταν πριν, απλά πολύ πιο φανταχτερή!

Αν θέλετε και εσείς να θαυμάσετε ένα κοτόπουλο που τα φτερά του είναι καλυμμένα με μαύρες καρδιές πατήστε εδώ.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr