Απρόσκλητος επισκέπτης: Άλογο μπαίνει στο σπίτι ενός άνδρα και μένει εκεί

Ιστορίες Ζώων

Το πνεύμα της γειτονίας είναι σαφώς ζωντανό και καλό στην πόλη Dunedin της Νέας Ζηλανδίας. Κάτι που θα σας επιβεβαίωνε και το άλογο που ονομάζεται Sharq.

Η ιστορία της Sharq

Τις προάλλες, η Sharq ξέφυγε από το σπίτι του ιδιοκτήτη της για να κάνει μια βόλτα στη γειτονιά. Το τι είδους περιπέτειες έζησε στη διαδρομή του κανείς δεν μπορεί να το φανταστεί, αλλά ξέρουμε πού κατέληξε.

Η Sharq ολοκλήρωσε το ταξίδι της περπατώντας στο σπίτι ενός αγνώστου – όπου γρήγορα βολεύτηκε σαν στο σπίτι της.

Αλλά το πιο αξιοσημείωτο, ίσως, είναι το πόσο άνετα έγινε δεκτή η Σαρκ.

Ακολουθεί μια ανάρτηση στο Facebook από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ξαφνικά βρέθηκε να φιλοξενεί ένα άλογο:

Παρά το γεγονός ότι είχε πάρει αρκετές ελευθερίες ως απρόσκλητη καλεσμένη, η Sharq είχε βρει κάποιον πρόθυμο να την κάνει μέλος της οικογένειάς του, αν το χρειαζόταν.

Χάρη σε αυτή την ανάρτηση, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Sharq, ο Ben Telfer-Hynes, ειδοποιήθηκε για το τι είχε κάνει το άλογό του. Παραδόξως, δεν ήταν και τόσο περίεργο.

“Στην πραγματικότητα είναι ένα άλογο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι, οπότε δεν με σόκαρε όταν είδα ότι παραμόνευε μέσα στο σπίτι αυτού του ανθρώπου”, δήλωσε ο Telfer-Hynes στο The Dodo. “Χαίρομαι τόσο πολύ που κατάφερε να βρει ένα τόσο όμορφο μέρος για να μείνει για λίγο”.

Το άλογο επέστρεψε με ασφάλεια στην κανονική του κατοικία χωρίς περιστατικό, αλλά η ιστορία της περιπέτειάς της εκείνη την ημέρα δεν είναι εντελώς ασήμαντη. Αποδεικνύει ότι στην πόλη Dunedin της Νέας Ζηλανδίας, ένας ξένος μοιάζει περισσότερο με έναν φίλο που απλώς δεν έχεις γνωρίσει ακόμα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top