Απρόσκλητος επισκέπτης: Ορφανό γατάκι εισχωρεί κρυφά σε μια οικογένεια με τέσσερα μικρά γατάκια και επιμένει να γίνει μέλος της

Ιστορίες Ζώων

Ένα μικρό ορφανό γατάκι τρύπωσε σε μια γωνίτσα με τέσσερα μικρά γατάκια και αποφάσισε ότι θα γίνει μέλος της οικογένειάς τους.

Η διάσωση της μικροσκοπικής γατούλας

Η Bella, μια διασώστρια και ανάδοχος ζώων που ζει στην Ινδονησία, βρήκε ένα γατάκι χωρίς μητέρα που χρειαζόταν απεγνωσμένα διάσωση.

Το γατάκι ήταν τόσο αδύνατο, που φαίνονταν τα κόκαλα, πολύ βρώμικο και πεινασμένο. “Ήταν περίπου 1,5 μηνών όταν το βρήκα στο δρόμο, καλυμμένο με βρωμιά”, είπε η Bella.

Χωρίς κλουβί μεταφοράς, η Bella τοποθέτησε το γατάκι σε ένα κουτί και του έδωσε κάτι να φάει. Ο πεινασμένος μικρός καταβρόχθισε  όσο φαγητό χωρούσε η κοιλιά του.

Αφού το καθάρισαν και το εξέτασαν, το γατάκι που ονομάστηκε Daniboi εγκαταστάθηκε στο ανάδοχο σπίτι του και ξεκουράστηκε πολύ, αναπληρώνοντας τον χαμένο ύπνο.

Όταν ήταν ιατρικά εντάξει, το γατάκι εντάχθηκε  στο σπίτι με άλλα διασωθέντα για να κοινωνικοποιηθεί. Η Bella πίστευε ότι θα έκανε παρέα με άλλα δύο γατάκια της ηλικίας του, αλλά ο μικρός Dani είχε διαφορετική ιδέα.

Η γνωριμία του με την οικογένεια γατών

Λίγες εβδομάδες πριν από την άφιξή του, η Bella πήρε μια έγκυο γάτα που είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένη έξω. Αργότερα γέννησε  τέσσερα γατάκια στην άνεση ενός ζεστού χώρου, μακριά από τα στοιχεία της υπαίθρου.

Ο Dani άρχισε να ακούει μικροσκοπικά νιαουρίσματα από το μεγάλο κλουβί όπου διέμενε η οικογένεια της γάτας και παρατήρησε τη μαμά γάτα να φροντίζει τα μωρά της. Του κίνησε την περιέργεια και εκείνη τη νύχτα, κοιμήθηκε μαζί τους.

Η Bella ξύπνησε το επόμενο πρωί και βρήκε το μικρό Dani να κοιμάται μαζί με τα γατάκια, ως ένα αξιολάτρευτο σωρό γουργουρητών.

Το μεγάλο γατάκι ξάπλωσε ανάμεσα στους νέους του φίλους

“Έμεινα αρκετά έκπληκτη. Ήταν πάντα πολύ χαριτωμένος, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο πολύτιμος”, δήλωσε η Bella

Παρά το γεγονός ότι είχε άλλα γατάκια της ηλικίας του για να παίξει, ο Dani επέστρεφε συνεχώς στη γωνίτσα για να είναι με τα μωρά, σαν να ήταν πάντα μέρος της οικογένειας.

Η μαμά γάτα Yu-na δεν ενοχλήθηκε από τον μικρό νεοφερμένο και τον καλωσόρισε στην οικογένειά της με ένα μπάνιο και αγκαλιές.

“Συνέχισε να κοιμάται κρυφά με αυτά τα μικρά γατάκια και μάλιστα τα συνόδευσε για θηλασμό στη μαμά. Ευτυχώς, η μητέρα γάτα τον αντιμετώπισε ως δικό της, τον περιποιήθηκε και τον φρόντισε”, μοιράστηκε η Bella.

Το γατάκι που ήταν πολύ μεγαλύτερο, επέμενε να κοιμάται στη γωνίτσα με τα μωρά. Παρά το γεγονός ότι είχε πολλά κρεβάτια για γάτες στο σπίτι, επέστρεφε κάθε φορά για να κοιμηθεί μαζί τους.

Κάθε φορά που η μαμά Yu-na χρειαζόταν ένα διάλειμμα για να τεντωθεί, ο Dani έμενε στη θέση της και πρόσεχε τα γατάκια, κρατώντας τους συντροφιά.

Ήταν εκεί όταν άνοιξαν τα μάτια τους και έκαναν τα πρώτα τους βήματα

Καθώς τα γατάκια μεγάλωναν, άρχισαν να μιμούνται τον μεγαλύτερο αδελφό τους και προσπαθούσαν να παίξουν και να παλέψουν.

Ο μικρός Dani ήταν τόσο χαρούμενος που είχε αδέρφια για να αγαπάει και μια μητέρα για να τον προσέχει.

Απολάμβανε να είναι ένα μεγάλο μωρό και συνέχισε να παρηγορεί την παρένθετη μαμά του ακόμα και σε ηλικία τριών μηνών.

“Ήταν τόσο χαδιάρης. Η μητέρα γάτα του έδωσε άνευ όρων αγάπη μέχρι να μεγαλώσει αρκετά για υιοθεσία”.

Το ορφανό γατάκι έχει διανύσει πολύ δρόμο από την ημέρα που βρέθηκε στο δρόμο. Διψούσε για την αγάπη μιας μητέρας και έγινε αποδεκτό από μια γλυκιά πενταμελή οικογένεια.

Όταν ήταν έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει, το γατάκι (που τώρα έχει μετονομαστεί σε Rocky) υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια.

“Λατρεύει να βλέπει τηλεόραση με τους ανθρώπους του και έχει μια αιλουροειδής αδελφή για να παίζει μαζί της στο παντοτινό του σπίτι”, πρόσθεσε η Bella.

Το πρώην γατάκι του δρόμου έχει εξελιχθεί σε ένα χαρούμενο, παιχνιδιάρικο σπιτόγατο. Λατρεύει την ζωή στο σπίτι και δεν έχει καμία ανησυχία στον κόσμο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top