Απρόσμενη ανακάλυψη: Γυναίκα ανακαλύπτει ότι η γάτα της έκλεβε τα παπούτσια όλης της γειτονιάς

Ιστορίες Ζώων

Εδώ και χρόνια, ο Τζόρνταν αγαπούσε πάντα να φέρνει δώρα στη μαμά του, την Μπιο Ρος. Ο γάτος βγαίνει τη νύχτα για εξερεύνηση και πάντα επιστρέφει στο σπίτι με κάτι για να δώσει στη μαμά του. Έχει γίνει η ρουτίνα του, και ενώ η μαμά του δεν το λατρεύει ακριβώς όταν βρίσκει ένα φίδι να σέρνεται στην κουζίνα της, ξέρει ότι ο Τζόρνταν το κάνει μόνο και μόνο επειδή την αγαπάει.

Η ιστορία του Jordan

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Ρος παρατήρησε ότι ένας περίεργος αριθμός παπουτσιών είχε αρχίσει να εμφανίζεται στην αυλή της. Στην αρχή δεν σκέφτηκε τίποτα και τα πέταξε – μέχρι που συνειδητοποίησε ότι τα παπούτσια ήταν η νέα προσφορά του Τζόρνταν ως δώρο.

Για κάποιο λόγο, το νεότερο χόμπι του Τζόρνταν είναι να περιφέρεται στη γειτονιά του στην Altoona της Πενσυλβάνια, να ψάχνει για παπούτσια που έχουν αφήσει οι άνθρωποι έξω και να τα κλέβει για να τα φέρει σπίτι στη μαμά του. Φέρνει στο σπίτι από ένα έως τρία παπούτσια κάθε βράδυ, και ακόμα κι αν μπορεί να κουβαλάει μόνο ένα κάθε φορά, φροντίζει πάντα να επιστρέφει για να ολοκληρώσει τελικά το ασορτί σετ.

“Είχαμε περίπου 80 παπούτσια”, δήλωσε ο Ρος στο The Dodo. “Επίσης, γάντια του μπέιζμπολ. Προστατευτικά γόνατα και αγκώνες. Παιχνίδια που τρίζουν. Και ένα μαγιό!”

Από περιέργεια για τις νυχτερινές περιπέτειες του Τζόρνταν, η Ρος του αγόρασε έναν ιχνηλάτη GPS και μια εξωτερική κάμερα για να μπορεί να τον παρακολουθεί – και τώρα έχει βίντεο με τον ίδιο να φτάνει περήφανος στο σπίτι με τα δώρα του.

Δεδομένου ότι η Ρος έχει πλέον μια τεράστια συλλογή από πράγματα που δεν της ανήκουν, δημιούργησε μια ομάδα στο Facebook για τον Τζόρνταν, ελπίζοντας ότι ίσως κάποιοι από τους γείτονές της ακούσουν για τις κλοπές του και περάσουν να διεκδικήσουν τα κλεμμένα τους πράγματα.

“Έχουμε βρει έναν ιδιοκτήτη μέχρι στιγμής”, δήλωσε η Ρος. “Πήρε περίπου έξι ζευγάρια από τα παπούτσια της! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν γάτα. Νόμιζε ότι τα παιδιά της τα είχαν χάσει”.

Αν ζείτε στην Altoona της Πενσυλβάνια και τυχαίνει να σας λείπουν κάποια παπούτσια, το μυστήριο λύθηκε – ο Τζόρνταν σίγουρα τα έκλεψε.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top