Άρρωστος σκύλος νοσταλγεί το παιχνίδι με τα παιδιά στη γειτονιά και τους κοιτάει από το μπαλκόνι

Ιστορίες Ζώων

Ο Big Poppa ήταν πάντα ένας παιχνιδιάρης και στοργικός σκύλος και αγαπάει όλους όσους συναντά. Στην πολυκατοικία του μένουν πολλά παιδιά και συνήθως του άρεσε να παίζει μαζί τους όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

“Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, όταν κάνουμε βόλτα ή νωρίς το βράδυ, υπάρχει συνήθως ένα παιδί που παίζει στην αυλή ή κάνει βόλτα με το σκέιτμπορντ στο γκαράζ”, δήλωσε στο The Dodo η Rae Ellis, η μαμά του Big Poppa. “Το λατρεύει, ειδικά αν έχουν μπάλα ή σκέιτμπορντ ή πατίνι ή σκούτερ. Θα προσπαθήσει να το πάρει και να παίξει πάνω του, αλλά είναι πολύ μικρός. Συνήθως τον αφήνουν να προσπαθήσει”.

Η ιστορία του Big Poppa

Ο Big Poppa πάντα ανυπομονούσε για τις καθημερινές του συναντήσεις για παιχνίδι, αλλά δυστυχώς, λόγω της τρέχουσας κρίσης υγείας, δεν έχει καταφέρει να παίξει με κανένα από τα αγαπημένα του παιδιά εδώ και καιρό. Η μαμά του άρχισε να παρατηρεί πρόσφατα πόσο λυπημένος έμοιαζε – και ότι το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να κάθεται στο μπαλκόνι και να παρακολουθεί κάποια από τα παιδιά που παίζουν κάτω.

“Παρατήρησα ότι προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή των παιδιών έξω, αλλά δεν μπορούσε”, είπε η Ellis.

Τώρα, αρκετές φορές την ημέρα, ο Big Poppa κάθεται στο μπαλκόνι του, περιμένοντας να εντοπίσει διάφορα παιδιά να παίρνουν αέρα έξω. Στην αρχή δεν πρόσεξαν ότι ήταν εκεί, και έδειχνε πάντα τόσο θλιμμένος – αλλά μόλις κατάλαβαν ότι παρακολουθούσε, άρχισαν να βάζουν σκοπό να του λένε κάθε φορά ένα γεια.

“Τώρα ξέρουν ότι παρακολουθεί και φωνάζουν επανειλημμένα BIG POPPA και εκείνος πηδάει τριγύρω και είναι τόσο ενθουσιασμένος”, είπε η Ellis.

Το να ακούει τα αγαπημένα του παιδιά να φωνάζουν το όνομά του του φτιάχνει κάθε φορά τη μέρα, και η μαμά του λατρεύει να τον βλέπει τόσο χαρούμενο μετά από τόσο καιρό που ήταν πεσμένος.

Στον Big Poppa λείπουν τόσο πολύ οι φίλοι του, αλλά προς το παρόν είναι ευτυχισμένος απλά να τους παρακολουθεί από το μπαλκόνι, περιμένοντας τη μέρα που θα μπορέσει επιτέλους να έχει και πάλι παιχνίδια.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top