Αστείο βίντεο: Σκύλος προσποιείται ότι κοιμάται όταν ο ιδιοκτήτης του λέει να μπει στο κλουβί

by Μ. Καραμάνδου

Ο κατάλογος των λόγων για τους οποίους οι σκύλοι και τα παιδιά μοιάζουν, μπορεί να συνεχιστεί, αλλά κανένα από τα δύο δεν διαπρέπει στο να ξεγελάει τους γονείς του. Θα δοκιμάσουν όλα τα κόλπα τους για να ξεγελάσουν τους μεγαλύτερους και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την ώρα του ύπνου.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου στον λογαριασμό @chuckinchucktown, ένα αγγλικό κρεμ γκόλντεν ριτρίβερ ονόματι Chuck πίστευε πραγματικά ότι θα ξεφύγει από το να πάει στο κλουβί του, κάτι που προσπαθεί να αποφύγει με κάθε κόστος. Ακόμα και μια γρήγορη αναφορά στο κλουβί του σκύλου θα τον κάνει να κάνει τα ύπουλα κόλπα του.

Ο Chuck προσποιήθηκε ότι κοιμάται στο κρεβάτι όταν ο ιδιοκτήτης του ανέφερε ότι είναι ώρα για κλουβί. Νόμιζε ότι θα μπορούσε να την ξεγελάσει αν έβαζε το κεφάλι του πίσω στο μαξιλάρι με τα μάτια κλειστά. Κρίμα, τον έπιασαν ξύπνιο.

Τον είδε από το άλλο δωμάτιο με τα μάτια του ορθάνοιχτα. Την κοίταζε μάλιστα κατευθείαν προς το μέρος της. Αλλά στο μυαλό του Chuck, πρέπει να νόμιζε ότι δεν μπορούσε να τον δει. Με κάποιο τρόπο πίστευε ότ, ξεγέλασε τους ιδιοκτήτες του.

Αν ο Chuck έβαζε το κεφάλι του κάτω πριν τον δει η ιδιοκτήτριά του από το άλλο δωμάτιο, τότε ίσως, μόνο ίσως, θα τον πίστευε. Αλλά ο Chuck αξίζει ένα “Α” για την προσπάθειά του.

@chuckinchucktown he’s smart when he wants to be 🙄 #goldenpuppy #puppytraining #goldenretriever #dogmom #funnypets #naptime ♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) – Dominik Hauser

Ο Chuck θα χρειαστεί ένα νέο κόλπο για να αποφύγει το κλουβί γιατί ο ιδιοκτήτης του δήλωσε ότι έχει δοκιμάσει πολλές φορές στο παρελθόν.

“Ο Chuck το κάνει αυτό κάθε φορά που είναι ξαπλωμένος και του λέω ότι είναι ώρα για το κλουβί!”, είπε.

Αλλά ο Chuck στάθηκε τυχερός αυτή τη φορά. Είπε ότι τον άφησε εκεί για να κοιμηθεί και ανέβαλε τα σχέδιά της κατά μία ώρα επειδή δεν μπορούσε να τον μετακινήσει.

“Shhhh μην τον ενοχλείτε, κοιμάται”, έγραψε ένας.

Κάποιος άλλος είπε: “Σας ενημερώνει ότι νιώθει άνετα εκεί που βρίσκεται”!

Ένας τρίτος σχολίασε τι ακριβώς περνούσε από το μυαλό του Chuck: “Όχι, ευχαριστώ. Προτιμώ να μην το κάνω”. Το οποίο, για να είμαστε δίκαιοι, μπορείτε να τον κατηγορήσετε;

Όπως τόνισε ένας τηλεθεατής: “Αυτό το κρεβάτι φαίνεται τρελά άνετο, θα έκανα το ίδιο, Chuck“.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr