Αστυνομικός σκύλος δείχνει μπερδεμένος όταν δοκιμάζει για πρώτη φορά χειμερινές μπότες

Με τον χειμωνιάτικο καιρό να εγκαθίσταται στη Νότια Ντακότα, το Αστυνομικό Τμήμα της Ραπίντ Σίτι φροντίζει ώστε η μονάδα σκύλων του να μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται ακόμη και σε έντονη χιονόπτωση.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προστατεύουν τις πατούσες των αστυνομικών σκύλων τους από το κρύο και το αλάτι με χειμερινές μπότες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα σκυλιά τους είναι μεγάλοι οπαδοί των υποδημάτων. Πάρτε για παράδειγμα τον Jary, το Βελγικό Μαλινουά.

Το K9 δοκίμασε για πρώτη φορά την προστασία των ποδιών του και είναι σαφώς μπερδεμένο από τις μπότες.

Όταν κατεβάζει το πόδι του, το τραβάει ψηλά σαν να αγγίζει κάτι παγωμένο!

Το αστυνομικό τμήμα της Rapid City μοιράστηκε το αστείο βίντεο με τα διστακτικά βήματα του Jary στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγινε γρήγορα viral. Έγραψαν: “Ο Τζάρι είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους που έχουν δει ποτέ..:

“Κάνει κρύο εκεί έξω, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι αστυνομικοί μας είναι εξοπλισμένοι για τον ψυχρό καιρό- ακόμη και οι τριχωτοί! Φαίνεται ότι οι νέες μπότες χιονιού του K9 Jary θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να τις συνηθίσουμε…”

Στο βίντεο ένας από τους αξιωματικούς K-9 χαμογελάει σε μια καρέκλα, καθώς ο Jary περνάει προσεκτικά.

Όμως ένας άλλος αξιωματικός ενθαρρύνει τον Jary και του αποσπά την προσοχή με το παιχνίδι του, κάνοντας την εμπειρία της πρώτης φοράς πιο διασκεδαστική.

Δείτε το πλήρες βίντεο παρακάτω:

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr