Αξιαγάπητο κουτάβι της αστυνομίας αποκοιμάται καθ’ όλη τη διάρκεια της ορκωμοσίας του

by Έφη Αθανασίου

Ο Brody είναι ένας εργαζόμενος σκύλος που μόλις ξεκίνησε την πολύ σημαντική καριέρα του ως αστυνομικός K-9.

Ο νυσταγμένος Κ9 και η τελετή ορκομωσίας

Το γλυκό μικρό κουτάβι εντάχθηκε στο αστυνομικό σώμα του Μπρίστολ, στο Ρόουντ Άιλαντ, και πρόσφατα έλαβε μια τελετή ορκωμοσίας για να σηματοδοτήσει τη νέα του θέση.

Μάλιστα, η τελετή μεταδόθηκε από τη σελίδα του αστυνομικού τμήματος του Μπρίστολ, R.I. στο Facebook και φώτισε τη μέρα κάθε θεατή.

Παρόλο που ο μικρός Brody είναι ενθουσιασμένος που θα γίνει K-9, ενδιαφέρθηκε λιγότερο για την πραγματική τελετή- στο βίντεο, το αξιολάτρευτο κουτάβι φαίνεται να κοιμάται κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ ο νέος του συνεργάτης, ο αστυνομικός Medeiros, χρησιμεύει ως αντικαταστάτης του νυσταγμένου κουταβιού.

Ο Brody είναι μέλος μιας νέας δράσης και θα επισκέπτεται σχολεία και γηροκομεία και θα περνάει χρόνο για να συνδέεται με την τοπική κοινότητα.

Θα συνεργάζεται επίσης με άλλους αστυνομικούς και θα βοηθάει στην παρηγοριά των θυμάτων εγκλημάτων.

Με τόσο σημαντική και συναρπαστική δουλειά δεν είναι περίεργο που ο μικρός χρειάζεται όσο περισσότερο ύπνο μπορεί να πάρει.

Ο Brody κατάφερε να κοιμηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής και ξύπνησε μόνο όταν ήρθε η ώρα να ποζάρει στην κάμερα με το νέο του πιστοποιητικό και τον συνεργάτη του.

Το μικρό κουτάβι φαινόταν ακόμα μισοκοιμισμένο, αλλά τουλάχιστον η σύντροφός του είχε αρκετή ενέργεια για δύο.

Στο βίντεο, ο αρχηγός της αστυνομίας Κέβιν Λιντς μιλάει με πάθος για το γούνινο μικρό αστυνομικό κουτάβι και δηλώνει ότι “θα γίνει σούπερ σταρ για την πόλη του Μπρίστολ. Μπορείτε να το εγγυηθείτε”.

Ακόμη και αυτά τα επαινετικά λόγια δεν ήταν αρκετά για να τραβήξουν την προσοχή του Brody, αλλά είμαστε σίγουροι ότι έχει συνηθίσει να του λένε πόσο καλό παιδί είναι.

Αν ο Brody είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο καλός στο να φροντίζει τους ανθρώπους όσο είναι στο να κοιμάται, σίγουρα θα γίνει σούπερ σταρ σε χρόνο μηδέν.

Ο μικρός φαίνεται να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να λιώσει σε μια μικρή νυσταγμένη, καφέ σοκολατένια λακκούβα.

Ωστόσο, ο αρχηγός της αστυνομίας Lynch είναι σίγουρος ότι ο Brody θα είναι ένα φανταστικό πλεονέκτημα για το σώμα.

Οι αρμοδιότητες του κουταβιού

Ο Brody όχι μόνο θα παρηγορήσει τους μάρτυρες και τα θύματα εγκλημάτων και θα απαλύνει το άγχος τους κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, αλλά ελπίζουμε ότι θα γίνει μια γέφυρα μεταξύ της αστυνομίας και της τοπικής κοινότητας και θα οικοδομήσει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και σύνδεσης.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Brody θα γνωρίσει τους ανθρώπους της κοινότητάς μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα γνωρίσει τους μαθητές της Περιφερειακής Σχολικής Περιφέρειας Bristol-Warren“, δήλωσε ο Medeiros κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Το νεαρό κουτάβι έχει μεγάλη ευθύνη, αλλά είναι σαφές ότι ανταποκρίνεται στο έργο του.

Με την ευγενική του διάθεση και την αξιολάτρευτη εμφάνισή του αποπνέει αγάπη και άνεση, ενώ ακόμη και στο Instagram, τα όμορφα μάτια του έχουν σαφώς ηρεμιστική επίδραση.

Ο μικρός Brody μπορεί να κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής του, αλλά απλά κρατάει την ενέργειά του για όλη τη σημαντική δουλειά που έχει μπροστά του.

Είναι τόσο καλό αγοράκι και οι κάτοικοι του Μπρίστολ, στο Ρόουντ Άιλαντ, είναι τυχεροί που έχουν ένα τόσο αξιολάτρευτο και αφοσιωμένο κουτάβι ως μέλος της τοπικής αστυνομίας.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr