Αξιολάτρευτη γάτα με μια υπέροχη καρδιά στην πλάτη της αναζητά ένα νέο σπίτι

Η Rutile, μια κοκκινόλευκη γάτα δύο ετών, παραδόθηκε σε ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων στη φάρμα Lollypop Farm στο Fairport της Νέας Υόρκης νωρίτερα φέτος. Αυτός και άλλες 90 γάτες σώθηκαν από πυρκαγιά σε σπίτι στο Πέριντον.

Χαρούμενος ξανά μετά από την φωτιά

“Ο Rutile τραυματίστηκε στη φωτιά – ήρθε σε εμάς καλυμμένος με αιθάλη, με καμένο μουστάκι και τρίχες, με κρύο και φρικτά εγκαύματα και στις τέσσερις πατούσες”, σύμφωνα με τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων της Lollypop Farm.

Παρόλα αυτά, η υπέροχη γάτα είχε χαρούμενη διάθεση και εκτιμούσε την προσοχή και τη βοήθεια.

Λαχταρούσε την αγάπη από την αρχή. Η γάτα έβγαινε από τη ζεστή και άνετη κούνια της για να την χαϊδέψουν κάθε φορά που έφτανε ένας εργαζόμενος ή εθελοντής του καταφυγίου. Ο Rutile ήταν καλός άνθρωπος ακόμα και στην κατάσταση ανάρρωσής του, και το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τον φροντίζουν.

Το σημάδι κατατεθέν της Rutile

Στην πλάτη της φιλικής γάτας υπήρχε ένα σημαντικό σημάδι: μια πανέμορφη, τέλεια σχηματισμένη καρδιά. Αυτή είναι η ειδικότητά του. “Ο Ρουτίλ ψάχνει για αγάπη, και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι την έχει!”

“Η αξιοσημείωτη διάκριση μεταξύ του Rutile και των άλλων ζώων είναι η τέλεια καρδιά στην πλάτη του, και είναι η προσωποποίηση της αγάπης!” υποστηρίζουν οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων.

Κάθε μέρα, το υπέροχο πλάσμα φοράει περήφανα ένα σημάδι αγάπης στην πλάτη του και σπεύδει να μεταδώσει τη στοργή του στους άλλους. Λατρεύει να τον σηκώνουν και να τον τρίβουν οι εθελοντές.

Οι κτηνίατροι διαπίστωσαν μια τρύπα στον μαλακό ουρανίσκο του – ουσιαστικά μια σχισμή του ουρανίσκου – καθώς ανάρρωνε και αποκαθιστούσε τις πληγές του. “Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Rutile υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται από τους κτηνιάτρους της Lollypop Farm”.

Ο τρόπος που δείχνει την αγάπη του

Μετά την πυρκαγιά, ο Rutile έπρεπε να περάσει πολλά. Κάθε μέρα, αναδύεται η εσωτερική του γατούλα, κάνοντάς τον πιο ενεργητικό και παιχνιδιάρη. Σύντομα, το αξιολάτρευτο γατάκι θα είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα, που είναι να βρει ένα μόνιμο σπίτι.

Έχει μετατραπεί σε ένα χαρούμενο και υγιές γατάκι που δεν χάνει καμία ευκαιρία να το φροντίζουν. Παρατηρώντας ένα παιχνίδι που κινείται, φεύγει αμέσως και αρχίζει να την κυνηγάει.

Όταν βλέπει κάποιον, ο χνουδωτός τύπος χάνει το κεφάλι του από τη χαρά του και, φυσικά, εκπλήσσει τους πάντες.

“Είναι ένας ευγενικός, φιλικός γάτος που απολαμβάνει να τον χαϊδεύουν απαλά και να τον χαϊδεύουν. “Του αρέσει να τρυπάει το μέτωπό του με ένα ραβδί και να κυνηγάει παιχνίδια”, δήλωσαν οι εθελοντές.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr