Αξιολάτρευτο γατάκι που γίνεται viral για τις ξεκαρδιστικές του συνήθειες στον ύπνο

Όλοι οι γατόφιλοι γνωρίζουν ότι αν υπάρχει κάτι που οι γάτες αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι ο ύπνος.
Κοιμούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας, της νύχτας, την ώρα του μεσημεριανού γεύματος, του πρωινού, όποτε θέλουν. Κοιμούνται στα κρεβάτια μας, στα πατώματα, στα πρόσωπά μας, στους φορητούς υπολογιστές μας – όπου τους βολεύει, βασικά.

Και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι γι’ αυτό (καλά, εκτός από το λάπτοπ, ίσως), επειδή μια γάτα που κοιμάται είναι ένα από τα πιο πολύτιμα θεάματα που υπάρχουν. Και τώρα, ένα μικρό γατάκι κατάφερε να κάνει τον ύπνο ακόμα πιο χαριτωμένο!
Αυτό το μικρό γατάκι με το όνομα Chata έχει υιοθετήσει έναν πολύ ιδιαίτερο, πολύ αξιολάτρευτο τρόπο ύπνου- κοιμάται ξαπλωμένο ανάσκελα ακριβώς όπως ένα ανθρωπάκι.
Ο Chata είναι τόσο απίστευτα χαριτωμένος που όταν οι φωτογραφίες της γλυκιάς του θέσης ύπνου δημοσιεύτηκαν στο Instagram, έγιναν γρήγορα viral.

Είμαστε εντελώς ενθουσιασμένοι με αυτή τη μικρή μπάλα χαράς, οπότε προφανώς έπρεπε να συλλέξουμε μερικές αξιολάτρευτες φωτογραφίες για εσάς!

Σαν να μην ήταν αρκετά χαριτωμένος ο Τσάτα, αυτό το μικρό γατάκι επιμένει να κοιμάται ανάσκελα

Το αξιολάτρευτο γατάκι μοιάζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κοιμηθεί σαν άνθρωπος

Όπου και όποτε κοιμάται, είναι πάντα ανάσκελα

Ίσως για να είναι πάντα έτοιμο να ορμήσει!

Ο Chata λατρεύει να παίζει με την αδελφή του, την Chava

Αλλά σίγουρα χρειάζεται να παίρνει αρκετούς μικρούς υπνάκους μετά από όλες τις άγριες περιπέτειές τους

Θα μπαίναμε στον πειρασμό να αγγίξουμε αυτά τα ποδαράκια!

Αλλά φαίνεται τόσο χαλαρός. Δεν θα θέλαμε να του χαλάσουμε τον ύπνο ομορφιάς

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα γατάκια δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιο χαριτωμένα, ανακαλύπτουμε αυτή τη μικρή γούνινη μπάλα

Η ζωή είναι πραγματικά γεμάτη αξιολάτρευτες μικρές εκπλήξεις

Ύπνος γάτας: Ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Οι γάτες είναι γνωστές για την αγάπη τους για τον ύπνο. Περίπου τα 2/3 της ζωής τους περνάνε κοιμισμένες, και αυτό συνήθως συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι γάτες έχουν ένα ενσωματωμένο ρολόι ύπνου που τους καθοδηγεί σε μια ανελαστική ζωή χωρίς κανόνες. Καθώς οι γάτες είναι θηλαστικά νυκτός, μπορεί να φανεί περίεργο το γεγονός ότι κοιμούνται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει διότι στην άγρια φύση, οι γάτες χρειάζονται περίπου 16 ώρες ύπνου για να επαναφορτίζουν τις μπαταρίες τους και να είναι έτοιμες για το κυνήγι των μικρότερων θηλαστικών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επομένως, τον ύπνο της γάτας πρέπει να σεβαστείτε και να την αφήσετε να ξεκουραστεί όποτε το χρειάζεται.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr