Μπράβο ήρωα: Πυροσβέστης ακούει μια κραυγή από φλεγόμενο θάμνο, βγάζει ένα κουτάβι μιας εβδομάδας από τη φωτιά

Ιστορίες Ζώων

Ένα ανυπεράσπιστο κουτάβι κινδύνευε σοβαρά να πιάσει φωτιά, αλλά ευτυχώς οι διασώστες έφτασαν εγκαίρως και το μικρό χνουδωτό είναι πλέον σώο και αβλαβές.
Ένα ανυπεράσπιστο κουτάβι κινδύνευε σοβαρά να καεί ζωντανό από την φωτιά, αλλά ευτυχώς, οι διασώστες έφτασαν εγκαίρως, και το μικρό χνουωτό είναι τώρα σώο και αβλαβές.

Μια γενναία πράξη

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Μπέικερσφιλντ στην Καλιφόρνια ανταποκρίθηκε γρήγορα σε μια πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων που απαιτούσε βοήθεια και δεν είχαν ιδέα ότι η βοήθειά τους θα έσωζε μια ζωή.

Όταν ο Paul Alvarado του Engine Company 6 έφτασε στον τόπο του συμβάντος, παρατήρησε έναν θάμνο να καίγεται και καθώς πλησίαζε την εστία, άρχισε να ακούει ένα περίεργο κλάμα που προερχόταν από αυτήν: ήταν τα κλάματα ενός δυστυχισμένου μικρού κουταβιού.

Η παροχή εκπληκτικών υπηρεσιών ισχύει για όλους ή για οποιονδήποτε από τους πελάτες μας!” Ο πυροσβέστης επαινέθηκε ως ήρωας για τη διάσωση του μικρού ζώου που είχε ανάγκη. στο Facebook, έγραψε η υπηρεσία.

Ο μικρός Fuego

Το κουτάβι πήρε ένα σημαντικό όνομα: Fuego (στα ισπανικά σημαίνει “φωτιά”) και λάμβανε θεραπεία στο τοπικό καταφύγιο ζώων.

Το Pet Matchmaker Rescue ανέλαβε το κουτάβι και σύμφωνα με τους κτηνιάτρους δεν ήταν μεγαλύτερο από μία εβδομάδα όταν διασώθηκε.

Όταν συνέβη η εμπειρία της πυρκαγιάς, δυστυχώς αποχωρίστηκε από την οικογένειά του.

Πιστεύουμε ότι η μαμά σκυλίτσα σχεδίαζε να βγάλει έξω τα άλλα μωρά και να φύγει μαζί τους, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει, αφού βρισκόταν κάτω από την εστία”, πρόσθεσε η Sokolow.

Ο Fuego βρίσκεται προς το παρόν σε ανάδοχη οικογένεια, επειδή είναι πολύ μικρός και χωρίς μητέρα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή εκτός από τη θεραπεία για τα εγκαύματά του.

“Οι πυροσβέστες τον έβγαλαν έξω και του γεμίζουμε το στομάχι και τον κάνουμε να αισθάνεται άνετα”.

Θα περάσει μερικούς μήνες σε περίθαλψη , και όταν μεγαλώσει και γίνει υγιής πρόκειται να είναι αλλά για υιοθεσία.

Όπως φαίνεται στη σελίδα του Pet Matchmakers στο Facebook, ο Fuego τα πηγαίνει καλά την πρώτη του εβδομάδα. Ξεκουράζεται πολύ και τρώει καλά, και λόγω της τυχερής του συγκυρίας, έχει πολλά υιοθετημένα αδέρφια για να παίζει μαζί τους: μια γέννα κουταβιών Ντόμπερμαν διασώθηκε περίπου την ίδια εποχή με τον Fuego.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top