Μπράβο της: Κορίτσι υιοθετεί ετοιμοθάνατο σκυλί, του προσφέρει μια καλύτερη ζωή και του λέει το τελευταίο αντίο

Ιστορίες Ζώων

Η αληθινή αγάπη για τα ζώα μπορεί να μας κάνει να κάνουμε θαύματα. Αυτό αποδεικνύεται από μια νεαρή κοπέλα που αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ετοιμοθάνατο σκυλάκι και να του προσφέρει την αξιοπρεπή ζωή που του άξιζε. Με απίστευτο ζήλο και αγάπη, η κοπέλα έδωσε τα πάντα για να διασφαλίσει ότι το σκυλάκι θα έχει μια ζωή γεμάτη αγάπη και φροντίδα. Αν και δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του, δεν το παράτησε ποτέ και τον συνόδευσε στην τελευταία του πνοή. Η ιστορία αυτή αποδεικνύει ότι οι ανθρώπινες καρδιές είναι αρκετά μεγάλες για να αγκαλιάσουν τα πιο αδύναμα και ευάλωτα όντα του πλανήτη μας.

Το ευγενικό κορίτσι σώζει αυτό το ετοιμοθάνατο σκυλί και του δίνει μόνο το καλύτερο για τις υπόλοιπες μέρες της οδυνηρής ζωής του.

Ο Ίππο ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που ήταν πολύ άρρωστος για να σωθεί από τα νύχια του θανάτου.

Πόσο δύσκολο είναι να πεις αντίο; Λοιπόν, αν αυτός ο σκύλος και ο διασώστης του είναι κάποια ένδειξη, δεν είναι εύκολο… αλλά μπορεί να είναι όμορφο.

Είχε όγκους σε όλο του το πρόσωπο και όλα τα άλλα σημάδια που δείχνουν ότι είχε μια δύσκολη ζωή στο παρελθόν. Όλοι ήξεραν ότι η ζωή του θα τελείωνε – πολύ σύντομα.

Αλλά μια 19χρονη κοπέλα ονόματι Sophiane Nacer, η οποία είναι επίσης η ιδρύτρια του Cayleb’s Kindred Senior Dog Rescue ήταν αποφασισμένη να δώσει στον καημένο τον σκύλο και αγάπη και στοργή πριν φύγει οριστικά.

Υιοθέτησε τον Hippo και ορκίστηκε να του δώσει μόνο το καλύτερο για τις υπόλοιπες ημέρες της οδυνηρής ζωής του


Ο Hippo διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων της κομητείας Adams στο Κολοράντο

Οι κτηνίατροι του καταφυγίου διαπίστωσαν ότι “η υγεία του ήταν προφανώς προβληματική με πολλαπλούς όγκους”, δήλωσε στο TODAY ο Jim Siedlecki, εκπρόσωπος του καταφυγίου.

Σύμφωνα με την πολιτειακή νομοθεσία, ο Hippo έπρεπε να παραμείνει υπό την επιτήρηση του καταφυγίου για πέντε ημέρες.

Ο Nacer, του οποίου ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικεύεται στη βοήθεια άρρωστων ηλικιωμένων σκύλων, έβγαλε τον Hippo στις 18 Οκτωβρίου – αφού περίμενε να περάσει αυτή η περίοδος.

Κοιτάζοντας απλώς την αβοήθητη κατάσταση του σκύλου, ο Nacer δεν ήταν καν σίγουρος αν θα ήθελε να τον αγγίξουν, επειδή το δέρμα του φαινόταν πολύ επώδυνο για να τον χαϊδέψουν. Το δέρμα του ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση και σκέφτηκε ότι το να τον φέρει σε οποιαδήποτε περιπέτεια δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα.


Αλλά όλα άλλαξαν όταν είδε τον Hippo να κουνάει την ουρά του.

Ο Ίππο, αν και φαινόταν πολύ άρρωστος, δεν εγκατέλειψε τη ζωή χωρίς να δώσει μια καλή μάχη. Αποφάσισε να διασκεδάσει την τελευταία του μέρα στη Γη.

Έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο όπου ένιωθε ελεύθερος, έκανε μερικές βόλτες στο πάρκο και γνώρισε μερικούς νέους φίλους.

Στη συνέχεια πήγαν στα Starbucks για να πιει ένα ιδιαίτερο “puppuccino”, ήπιε και από τη λίμνη.

Δεδομένης της κατάστασής του, κανονικά δεν θα του επέτρεπε να πίνει από τη λίμνη, αλλά έδωσε στο άρρωστο σκυλάκι την ελευθερία να κάνει σχεδόν ό,τι ήθελε.


Μετά από μερικές ώρες περιπέτειας, ο Hippo κουράστηκε

Ήταν χαρούμενος που είχε άλλη μια (και πιθανώς τελευταία) ευκαιρία να διασκεδάσει, να είναι άγριος και ελεύθερος. Ποτέ δεν πίστευε ότι θα του έδιναν αγάπη, αφού πέρασε τόσο πολύ χρόνο μόνος του. Ήταν όμως μια περιπέτεια μικρής διάρκειας, γιατί ήταν πολύ άρρωστος για να συνεχίσει τη διασκέδαση.

Τελικά έδωσε στον Nacer το σημάδι ότι ήταν έτοιμος να φύγει

Ο Nacer έφερε τον Hippo στο σπίτι του. Επικοινώνησε με έναν κτηνίατρο που ειδικεύεται στην ευθανασία στο σπίτι και ήρθε εκείνος. Ο ειδικός κτηνίατρος έφερε ένα ψητό κοτόπουλο για το τελευταίο του γεύμα. Το καταβρόχθισε και κοιμήθηκε ειρηνικά – για πάντα.

Ήταν μια σπαρακτική σκηνή που έβλεπες, αλλά ήταν για το καλό του. Ήταν επιτέλους απαλλαγμένος από τον πόνο και την ταλαιπωρία. “Είχαμε μια καλή μέρα”, δήλωσε ο Nacer. “Του άρεσε πολύ.”
Του δόθηκε αιώνια γαλήνη από τον νέο του καλύτερο φίλο και τη μαμά του. Ο Nacer ήταν ευτυχής που ήταν δίπλα στον Hippo πριν φύγει. Ήταν χαρούμενη που έδωσε σε αυτό το σκυλάκι αυτό που του άξιζε και αυτό ήταν η αγάπη. Σίγουρα δεν είναι αποχαιρετισμός γι’ αυτήν, αλλά μάλλον ένα “μέχρι να ξανασυναντηθούμε”.

Ας είναι αυτό ένα κάλεσμα αφύπνισης για όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων και για όσους σχεδιάζουν να αποκτήσουν έναν. Τα ηλικιωμένα σκυλιά χρειάζονται αγάπη όσο και τα κουτάβια. Μακάρι όλα τα σκυλιά να φύγουν από αυτόν τον κόσμο με μια ευτυχισμένη καρδιά, όπως η Hippo.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top