Χήνα επιστρέφει καθημερινά στο εμπορικό κέντρο και αναζητά την σύντροφο του αγνοώντας ότι έχει πεθάνει

Μια χήνα έψαχνε το ταίρι της σε ένα εμπορικό κέντρο στο Τορόντο του Καναδά για αρκετές εβδομάδες, χωρίς να γνωρίζει ότι έχει πεθάνει. Η χήρα που έμεινε χήρα την αναζητούσε και η θλιβερή αγρυπνία του τράβηξε την προσοχή των αγοραστών.

Το προσωπικό του καταστήματος του Liquor Control Board of Ontario στην πλατεία δήλωσε ότι η σύντροφος της χήνας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε. Από τότε, η αρσενική χήνα επιστρέφει για να την αναζητήσει κάθε μέρα.

“Είναι πολύ λυπηρό. Φαίνεται ότι του λείπει η γυναίκα του και περιπλανιέται ψάχνοντας. Αναρωτιέται”, δήλωσε ο αγοραστής Colin Tobias στην Global TV News.

“Δείχνει πόσο βαθιά μπορεί να είναι τα συναισθήματά τους και πόσο στενά και προσκολλημένα μπορεί να είναι μεταξύ τους και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι παραβλέπουν”, δήλωσε η Leah Birmingham, ιατρική διευθύντρια στο Sandy Pines Wildlife Centre.

Είπε ότι είναι δύσκολη εποχή του χρόνου για τις χήνες με παράθυρα να ενταχθούν σε ένα σμήνος λόγω της περιόδου ζευγαρώματος. Ωστόσο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε προς το παρόν είναι να αφήσετε το πουλί ήσυχο και τελικά θα τακτοποιήσει τον εαυτό του και θα φύγει.

Ο Τομπάιας συγκινείται από την υπενθύμιση της χήνας ότι τα πουλιά ζευγαρώνουν για μια ζωή. “Πρέπει να βρεις μια αδελφή ψυχή και νομίζω ότι ξέρεις οι άνθρωποι ρίχνουν μια ματιά στην άγρια φύση και βλέπουν μερικά από τα ζώα που ζευγαρώνουν για μια ζωή και αυτό βάζει τα πράγματα σε ένα πλαίσιο για εμάς”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr