Χρειάζεται αγάπη: Η παραμελημένη γάτα που βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους περιμένει κάποιον να της δώσει μια ευκαιρία

αδέσποτη γάτα

Γνωρίστε τη Σάρα! Είναι μια αξιαγάπητη 8χρονη γάτα διάσωσης στο Νάσβιλ του Τενεσί. Η ζωή δεν ήταν δίκαιη για τη φτωχή Σάρα, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει ότι κάποιος θα ανοίξει την καρδιά του και θα της δώσει μια ευκαιρία.

Η ανάδοχη μαμά της Σάρα, Madeline Fitzpatrick, μας λέει τα πάντα για τη γλυκιά Σάρα στην παρακάτω ιστορία.

Μια σοκαριστική ανακάλυψη

Η Σάρα βρέθηκε στους δρόμους ανάμεσα σε μια αποικία άγριων γατιών. Ωστόσο, μια ματιά στη Σάρα επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν άγρια. Η Σάρα είναι μια , μια ακριβή εξωτική γάτα που πωλείται από εκτροφείς.

Πώς βρέθηκε αυτή η φανταχτερή περσική γάτα σε μια άγρια αποικία;

Ο δρόμος για την ανάκαμψη

Το παρελθόν της παραμένει ένα μυστήριο, αλλά είναι πολύ πιθανό να την εγκατέλειψαν ή να χάθηκε.

Αν είχε χαθεί, κανείς δεν την έχει ζητήσει. Η Σάρα βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση και χρειάστηκε εκτεταμένη κτηνιατρική φροντίδα. Είχε μια σοβαρή περίπτωση παγκρεατίτιδας και απόφραξη του εντέρου που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, είχε μια μόλυνση από ακάρεα στο αυτί τόσο σοβαρή που είναι πλέον μερικώς κουφή. Τα μακριά μαλλιά της καημένης Σάρα ήταν τόσο πολύ ματ, που έπρεπε να ξυριστεί εντελώς.

Ωστόσο, υπήρχε ακόμα ελπίδα για τη Σάρα.

Με τη βοήθεια αρκετών φιλοξενούμενων και ενός πολύ ταλαντούχου κτηνιάτρου, αυτό το γλυκό κορίτσι είναι σαν καινούργιο. Η ανάρρωσή της διήρκεσε αρκετούς μήνες, αλλά το άντεξε σαν πρωταθλητής! Η Sara, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Dr. Sara DVM, πήρε το όνομά της από τον κτηνίατρο που εργάστηκε ακούραστα και χωρίς κόστος για να σώσει τη ζωή της.

Πώς είναι η προσωπικότητα της Σάρα;

Η Σάρα μου έδειξε ότι παρά τις τρομερές συνθήκες που σου επιφυλάσσει η ζωή, μπορείς να είσαι ευγενικός. Έχει τόση ανθεκτικότητα και δύναμη. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτήν για το πόσο μακριά έχει φτάσει!

Η Σάρα προσέχει και είναι εξαιρετικά στοργική.

Πάντα χτυπάει με το κεφάλι της τα χέρια και τα πόδια μας ζητώντας ευγενικά να τη χαϊδέψουμε.

Η Σάρα είναι μεγάλος οπαδός της υγρής τροφής, των παιχνιδιών με ραβδί, του χνουδωτού ψαριού της με το γατόνιπ και του binging της γατοτηλεόρασης.

Της αρέσει να κοιμάται, ειδικά δίπλα στη θετή της μαμά. Δυστυχώς, παρά το πόσο αγαπάει τους ανθρώπους, δεν αισθάνεται το ίδιο για τις άλλες γατούλες. Σφυρίζει ακόμη και όταν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη ή όταν προσπαθώ να βγάλω μια selfie μαζί της! Εξαιτίας αυτού, θα ήταν καλύτερο για τη Σάρα να υιοθετηθεί από κάποιον ως μοναχοπαίδι.

Επειδή η Σάρα βρέθηκε ως αδέσποτη γάτα, αυτό δεν κάνει τη Σάρα λιγότερο όμορφη.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr