Δεν μπορεί να το αρνηθεί: Η ενοχή του Dachshund για το ότι πήρε το παπούτσι της ιδιοκτήτριάς του είναι τόσο αστεία

dachshunds

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα κατοικίδια ζώα λατρεύουν να περιβάλλονται από τη μυρωδιά του ιδιοκτήτη τους. Είτε πρόκειται για το σκάψιμο στα βρώμικα ρούχα του ιδιοκτήτη είτε για το μάσημα των παπουτσιών του, τα κατοικίδια δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Η ιδιοκτήτρια των δύο dachshunds, Chai και Java, γνωρίζει πολύ καλά αυτό το δίλημμα, όπως μοιράστηκε στο βίντεο που δημοσίευσε. Για να δούμε ποιο από τα δύο είναι ένοχο!

Ξεκαρδιστικό!

Όπως ίσως γνωρίζετε, τα dachshunds είναι γνωστά για τις παιχνιδιάρικες προσωπικότητές τους, την ξεχωριστή τους εμφάνιση και την αξιολάτρευτη -και μερικές φορές άτακτη- συμπεριφορά τους.

Από το βλέμμα στα πρόσωπά τους, φαίνεται ότι και τα δύο είναι ένοχα, αλλά ποντάρω στην Java, η οποία σαφώς προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το αδελφάκι της, την Chai, που έχει το ίδιο μέγεθος.

Θα έλεγα ότι είναι ένοχοι ως κατηγορούμενοι!

Οι σκύλοι γενικά δείχνουν συχνά κωμικά συναισθήματα, και ο τρόπος που αντιδρούν όταν έχουν κάνει κάτι που δεν έπρεπε μπορεί να είναι απίστευτα αξιαγάπητος.
Είναι σαν να λένε: “Ε, εγώ; Δεν έκανα τίποτα”.

Ωστόσο, τα σκυλιά είναι επίσης ειδικοί στο να διαβάζουν τη γλώσσα του ανθρώπινου σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου. Μπορούν να ανιχνεύσουν αλλαγές στον τόνο της φωνής μας, στη στάση του σώματος και στις εκφράσεις του προσώπου μας. Όταν ένας σκύλος έχει κάνει κάτι κακό, μπορεί να πάρει ενδείξεις από τη γλώσσα του σώματος του ιδιοκτήτη του που υποδηλώνουν αποδοκιμασία ή απογοήτευση.

Αν είστε κι εσείς ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, ξέρετε ότι είναι δύσκολο να μείνετε αναστατωμένοι, καθώς κάθε κατάσταση είναι απλά ξεκαρδιστική, αρκεί να μην θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο ή η συμπεριφορά τους να γίνεται καταστροφική.

Το πίτμπουλ μου λατρεύει να ξαπλώνει στο κρεβάτι μου, ειδικά ανάμεσα στα μαξιλάρια μου, και λατρεύει να κυλιέται μέσα σε αυτά, συνήθως αμέσως αφού μόλις τα άλλαξα.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα σκυλιά είναι σαν μικρά παιδιά- το να τα μαλώνουμε δεν βοηθάει- μόνο η σωστή εκπαίδευση των σκύλων και η άνευ όρων αγάπη και φροντίδα

Και φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης της Chai και της Java δεν έμεινε για πολύ αναστατωμένος και τελικά έσπασε ένα χαμόγελο.

@chai.java.doxies Who is guitly? Java trying to hide behind Chai really gets to me😂😂 #miniaturedachshundpuppy #dachshundpuppy #dachsundsoftiktok #longhaireddachshund #wienerdog #chocolatecreamdappledachshund #dachshund #whotookit #guilty #shoethief ♬ Rags2Riches (feat. ATR Son Son) – Rod Wave

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr