Δεν μπορείς να την ξεγελάσεις: Πανέξυπνη γάτα “κλέβει” από την αυτόματη ταΐστρα σαν επαγγελματίας και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ιστορίες Ζώων

Όπως λέει και η παροιμία, “η περιέργεια σκότωσε τη γάτα”, που ουσιαστικά απλώς υποδηλώνει ότι οι γάτες είναι περίεργα ζώα και μερικές φορές η περιέργειά τους μπορεί να τις βάλει σε κίνδυνο, ενώ άλλες φορές επωφελούνται από αυτήν.

Ο κωμικός Grant Mooney από το Σικάγο μοιράστηκε ένα βίντεο με τη γάτα του, η περιέργεια της οποίας την οδήγησε στο να ξεγελάσει την αυτόματη ταΐστρα και είναι ξεκαρδιστικό! Ας το δούμε και εμείς οι ίδιοι!

@grant.mooney finally caught her in the act. how did she know how to do that #automaticcatfeeder #cat @user3202649805212 ♬ original sound – Grant Mooney

Τόσο έξυπνη γατούλα!

Οι γάτες είναι γνωστές για την ευφυΐα και την επινοητικότητά τους και δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκουν τρόπους να ξεγελούν τις αυτοματοποιημένες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων ταϊστρών.

Δεδομένου ότι οι γάτες είναι φυσικοί λύτες προβλημάτων και περίεργα ζώα, συχνά βρίσκουν δημιουργικές λύσεις στις προκλήσεις, και μία αυτόματη ταΐστρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αυτή η γάτα χρησιμοποιεί τις πατούσες της, κάτι που είναι σύνηθες γι’ αυτές για να χειρίζονται αντικείμενα, αφού έχουν ευκίνητες πατούσες. Και αφού η αυτόματη ταΐστρα έχει κουμπιά, σκέφτηκε, γιατί να μην πατήσει το κουμπί και να δει τι θα συμβεί;

Ίσως ήταν ο ήχος της κίνησε την περιέργεια, καθώς μια γάτα μπορεί να μάθει να συνδέει αυτόν τον ήχο με την ώρα του φαγητού. Και με την πάροδο του χρόνου, οι γάτες μπορεί να προσπαθήσουν να ενεργοποιήσουν τον ήχο μόνες τους, όπως έκανε αυτή εδώ.

Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνει ο Mooney είναι να βεβαιωθεί ότι η αυτόματη ταΐστρα είναι γεμάτος με αρκετή γατοτροφή. Αλλά αν η γάτα του γίνει πολύ άπληστη, μπορεί να βρει άλλους τρόπους για να χειραγωγήσει την ταΐστρα, όπως για παράδειγμα να την αναποδογυρίσει για να ανοίξει το καπάκι.

Ας ελπίσουμε ότι η γάτα του Mooney δεν θα φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ωστόσο, κάθε γάτα είναι μοναδική και η συμπεριφορά της μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Ενώ μερικές γάτες είναι περίεργες για το πώς να κατακτήσουν την τέχνη του χειρισμού ορισμένων αντικειμένων, όπως οι αυτόματες ταΐστρες, άλλες γάτες είναι πιο περίεργες για το τι θα συνέβαινε αν έτρωγαν φυτά.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top