Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε: Γκόλντεν ριτρίβερ παραγγέλνει το δικό του γεύμα σε καντίνα και πρέπει να κερδίσει βραβείο

by Μυρσίνη Καραμαούνα
σκύλος καντίνα

αλλά προφανώς, είναι όλα τα σκυλιά. Είναι επιλεκτική ακοή όπως λένε κάποιοι. Αυτό το θέατρο που κάνουν θα ήταν πιο πιστευτό αν το συνέχιζαν όταν επρόκειτο για φαγητό. Αλλά κάθε φορά που εμπλέκεται φαγητό, συμπεριφέρονται σαν τέλεια αγγελούδια.

Αυτό το βλέπουμε καθαρά σε ένα πρόσφατο βίντεο από τον χρήστη του TikTok @paddythegoldador. Αυτός ο σκύλος δεν έρχεται όταν τον φωνάζουν ούτε περπατάει όμορφα με το λουρί, αλλά όταν εμπλέκεται ένα φορτηγό με φαγητό, αυτό το σκυλάκι ακούει τέλεια.

@paddythegoldador I guess you cant be good at everything?! 🤔 #dogsoftiktok #plantpotpaddy #funnydog #cleverdog #doglord #divadog ♬ original sound – paddythegoldador

Δείτε πώς μπορεί να παραγγείλει και το γεύμα του!

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε με αυτό το βίντεο! Πρώτα απ’ όλα, είναι ωραίο να ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο τα σκυλιά μας που έχουν επιλεκτική ακοή και ακούνε μόνο όταν θέλουν. Και δεύτερον, πώς στο καλό αυτός ο σκύλος γαύγισε τέλεια την παραγγελία του;! Αυτό το Γκόλντεν Ριτρίβερ είναι σαφώς τακτικός πελάτης από το γεγονός ότι παρήγγειλε τόσο γρήγορα και ότι ο υπάλληλος του φορτηγού ήξερε το όνομά του. Δεν έχουμε καν ένα κατάστημα που να μας γνωρίζουν ως τακτικούς πελάτες!

Ευτυχώς, οι βόλτες με το σκύλο μας δεν περνούν ποτέ από καντίνες ή καταστήματα που έχουν λιχουδιές για σκύλους που τους περιμένουν, γιατί τότε ο σκύλος μας θα μας οδηγούσε εκεί κάθε μέρα και μάλιστα πολλές φορές την ημέρα.

Ένας TikToker έγραψε στην ενότητα των σχολίων μια εξαιρετική παρατήρηση, αναφέροντας πως πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί στο πού εστιάζουμε την ενέργειά μας, οπότε αντί να εστιάζει στο γεγονός ότι ο σκύλος της δεν είναι καλή στην υπακοή, θα πρέπει να εστιάσει στο γεγονός ότι μπορεί να παραγγείλει φαγητό μόνος του.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr