«Δεν μπορούσα να το αφήσω εκεί!» – Οδηγός λεωφορείου σταματάει στην εθνική και σώζει χαμένο σκύλο

Ιστορίες Ζώων

Όλο το διαδίκτυο υποκλίνεται στον οδηγό του λεωφορείου που σταμάτησε στην εθνική οδό για να σώσει έναν χαμένο σκύλο που δεν μπορούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Η αρχή της ιστορίας

Ο οδηγός είχε προειδοποιηθεί από τον ασύρματο να επιβραδύνει, καθώς ένα σκυλάκι περιπλανιόταν στο δρόμο και θα μπορούσε να χτυπηθεί. Ωστόσο, δεν μπορούσε να το αγνοήσει και τον έβαλε στο λεωφορείο του σε μια ηρωική πράξη.

Γνωρίζουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που θα μπορούσε να διατρέξει ένα σκυλάκι μόλις χαθεί είναι να φτάσει σε πολυσύχναστους δρόμους όπου δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί μπροστά σε τόσα πολλά αυτοκίνητα και συνήθως καταλήγει σε πολύ τραγικές καταστάσεις ως αποτέλεσμα αυτού. Ωστόσο, πάντα, εν μέσω αυτής της απόγνωσης, υπάρχουν άνθρωποι που μας εκπλήσσουν με τις καλές τους πράξεις και τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Έτσι συμπεριφέρθηκε ένας οδηγός λεωφορείου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, αφού είδε ένα σκυλάκι να τρέχει ανάμεσα σε αυτοκίνητα σε αυτοκινητόδρομο γεμάτο οχήματα, αποφάσισε να το βάλει στο λεωφορείο του και να γίνει ο ήρωας της ημέρας.

Η συνέχεια της ιστορίας

Ο Tuen Prathumthong , ο οδηγός, έκανε την διαδρομή του ως συνήθως, όταν έλαβε μια ειδοποίηση από την εταιρεία λεωφορείων ότι ένα σκυλάκι ενέχει κίνδυνο να περάσει τα οχήματα. Ωστόσο, για αυτόν τον άνδρα, τα οχήματα ήταν κίνδυνος για τον σκύλο.

Χάρη στην ευγενή του καρδιά, απλά ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αγνοήσει το αποπροσανατολισμένο μικρό σκυλί, που επίσης ασφυκτιούσε από τη ζέστη εκείνης της ημέρας: 37ºC που καταγράφηκε εκείνη την ημέρα στην πόλη.

Ο οδηγός λεωφορείου είπε: «Λάβαμε μια ειδοποίηση για το σκυλί στο δρόμο, οπότε ήξερα ότι υπήρχε κίνδυνος. Όταν φτάσαμε σε εκείνο το σημείο, όπου υπήρχαν αυτοκίνητα που επιβράδυναν, οπότε κατάλαβα ότι ήταν για τον σκύλο . ”

«Ρώτησα τους επιβάτες αν θα τους πείραζε αν σταματήσουμε να πάρουμε το σκυλί, καθώς κινδυνεύει», είπε ο Tuen για τη διάσωση. Αντιμέτωπος με τη θετική αντίδραση όλων των επιβατών, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και, σύμφωνα με τον ίδιο, «φώναξα στον σκύλο για να επιβιβαστεί».

Το τέλος της ιστορίας

Η ιστορία συνεχίστηκε όταν το σκυλάκι ήταν ήδη μέσα στο λεωφορείο: «Δεν φοβόταν και συνέχισε να τρέχει. Βρήκε ένα κάθισμα και ξάπλωσε κάτω από αυτό, αλλά δεν ήθελε να είναι κοντά στους ανθρώπους. ”

Αφού μεταφέρθηκε στο σταθμό στάθμευσης των λεωφορείων για νερό, φαγητό και έναν υπνάκο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου ήρθε για να πάρει το σκυλάκι του.

Αποδεικνύεται ότι ο Cookie – το όνομα του σκύλου – είχε εξαφανιστεί από ένα εργοτάξιο δύο ημέρες νωρίτερα και από τότε ο ιδιοκτήτης του τον έψαχνε. Ο Pachara Yoosawat, ιδιοκτήτης του, είπε ότι ο σκύλος του “έχει χάσει περίπου μισό κιλό σε βάρος και έχει κάποιους τραυματισμούς στα πόδια”, αλλά ότι “ήταν πολύ χαρούμενος που μας είδε.”

Ο οδηγός έκανε μια τεράστια ενέργεια για να σώσει το σκυλί από το δρόμο και κατάφερε ακόμη και να τον επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένειά του, που τον περίμεναν.

Ένα υπέροχο κατόρθωμα!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top