Δεν δίστασε δευτερόλεπτο: Μικρό αγόρι μπαίνει σε πλημμυρισμένο δρόμο για να σώσει παγιδευμένο κουτάβι

Ιστορίες Ζώων

Πολλοί άνθρωποι, πολλά οχήματα πέρασαν δίπλα του χωρίς να ασχοληθεί κανείς. Το νεαρό αγόρι όμως από την ώρα που εντόπισε το μικρό κουτάβι ήταν αποφασισμένο να το σώσει και τα κατάφερε βάζοντας σε όλους τα γυαλιά με το θάρρος που επέδειξε.

Η ιστορία πίσω από την πλημμύρα

Διάφορες περιοχές του Περού πλήττονται από τον καταστροφικό κυκλώνα Yaku, ο οποίος έχει προκαλέσει έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες και χιλιάδες θύματα. Υπό αυτή την έννοια, πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους για να βοηθήσουν τους πιο άπορους.

Αυτή ήταν η περίπτωση ενός παιδιού που βρισκόταν σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο και είδε πώς ένα μικρό κουτάβι παγιδεύτηκε στη βάση ενός φαναριού, που ήταν στη μέση του νερού, οπότε δεν είχε καμία πιθανότητα να βγει μόνο του.

Έτσι το ανήσυχο αγόρι πήρε το κουράγιο του, έβγαλε τα σανδάλια του και χωρίς να φοβάται ότι θα βραχεί, ξεκίνησε τον δρόμο για το κουτάβι. Φτάνοντας εκεί που ήταν, τον πήρε προσεκτικά στην αγκαλιά του και παρόλο που το νερό έφτανε μέχρι τα γόνατά του, συνέχισε να περπατά.

Πολλά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες περνούσαν χωρίς να σταματήσουν για να τον βοηθήσουν και μάλιστα δυσκολεύαν ακόμη περισσότερο το έργο, αφού η κίνηση προκάλεσε μικρά κύματα που βύθισαν το αγόρι ακόμα και πάνω από το μπλουζάκι του. Ακόμα κι έτσι, τίποτα δεν είχε σημασία για αυτόν, γιατί τελικά κατάφερε να σώσει το κουτάβι από το σημείο που είχε παγιδευτεί.

Το βίντεο έγινε viral

Το γλυκό βίντεο έγινε γρήγορα viral, φτάνοντας τις 1,1 εκατ. προβολές, τα 124,4 χιλιάδες «like» και τα χίλια περισσότερα σχόλια, όπου ο κόσμος χειροκρότησε το κουράγιο του μικρού που έσωσε τη ζωή ενός ανυπεράσπιστου μικρού ζώου.

«Ευχαριστώ μικρέ, παράδειγμα αγάπης και θάρρους , ο Θεός να σε προσέχει και να σε έχει για πάντα», «Τι όμορφο παιδί, προτιμά να βραχεί και να κινδυνεύσει, αλλά να προστατεύει το γούνινο του», «Τι ωραία χειρονομία που έκανε αυτό το παιδί», «Ένα παιδί σύμβολο καλοσύνης προς τα ζώα» και « Αυτή η καρδιά μεγάλωσε με πολλή αγάπη» , έγραψαν διάφοροι χρήστες.

@rocíosalambay Mismo sitio, diferente situación… Piura, nuevamente, en lluvias #niños #mascota #viraaaaal ♬ Yo Soy Tu Amigo Fiel (From “Toy Story”) – Adrián Barba

Ωστόσο, πολλοί ανησυχούσαν για τον κίνδυνο της διάσωσης, καθώς υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούσαν να ανοίξουν τις αποχετεύσεις , ώστε το νερό να ρέει στους υπονόμους, αλλά από την ίδια ενέργεια μπορεί να πέσει οποιοσδήποτε σε αυτές και να καταλήξει σοβαρά τραυματισμένος .

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top