Δεν είναι αυτό που φαίνεται: Η επιθετική αδέσποτη γάτα αποδεικνύεται η πιο καλόκαρδη ψυχή

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Η Annie Rahe αγόραζε ψώνια από το τοπικό Walmart τον περασμένο μήνα, όταν πήγε να δει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Τα πρόωρα χριστουγεννιάτικα ψώνια της πήραν μια απροσδόκητη τροπή όταν έβαλε το καροτσάκι της στο εορταστικό τμήμα.

Ιστορία με γάτα

Ανάμεσα στις ξύλινες παλέτες, ένα μικρό ασπρόμαυρο γατάκι κοιμόταν, ενώ οι ιδιοκτήτες του δεν φαίνονταν πουθενά.

Εξωτερικά, η γάτα φαινόταν έξαλλη, όμως το μόνο που ήθελε ήταν να την αγαπούν. Έτσι απευθύνθηκε στη Riggi Rescue για να δει αν θα μπορούσαν να βοηθήσουν το εύθραυστο, μολυσμένο από ψύλλους αδέσποτο.

“Τον είχαμε τραβήξει μερικές φωτογραφίες όταν πρωτομπήκε και φαινόταν τόσο γκρινιάρης”. “Θεέ μου, είναι καλός;” ρώτησα, και εκείνη είπε, “Ω ναι, είναι εξαιρετικά ευχάριστος”. Η Dodo μίλησε με τη Melanie Anielski, την κύρια ανάδοχη μητέρα του ρέσκου. “Αυτό είναι απλά το πρόσωπό του”, λέει η αφηγήτρια.

Ο ρέσκουης ονόμασε τη γάτα Giggles και άρχισε να ψάχνει για τον ιδιοκτήτη της. Παρά τα αυλακωμένα φρύδια του, ο Giggles έδειχνε ευγνώμων που ξαναβρήκε σπίτι και φρόντισε να δείξει την εκτίμησή του στους θετούς γονείς του.

“Η συμπεριφορά του είναι πολύ χαλαρή”, δήλωσε ο Anielski. “Είναι πολύ χαλαρός, του αρέσει να πέφτει δίπλα σου όπου κι αν κάθεσαι, θέλει να του γρατζουνάς την κοιλιά. Είναι πολύ, πολύ τρυφερός”.

Όταν κανένας δεν ζήτησε τον Giggles, οι υπεύθυνοι μοιράστηκαν μια φωτογραφία του στη σελίδα τους στο Facebook για να δουν αν κάποιος τον ήξερε. Έμειναν έκπληκτοι όταν οι φωτογραφίες του γκρινιάρη γάτου έγιναν viral μέσα σε λίγες μέρες, προκαλώντας αιτήματα διαφήμισης από όλο τον κόσμο.

“Ξετρελαθήκαμε, αφού είμαστε απλά μια μικρή παρέα γατόφιλων, και τώρα μία από τις γάτες μας είναι διάσημη στο Instagram”, δήλωσε η ομάδα “Σύμφωνα με τον Anielski. “Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία”.

Η οργάνωση συνειδητοποίησε ότι ήταν καιρός να βρει μόνιμο σπίτι στον αγαπημένο γάτο μετά από ένα μήνα με την ανάδοχη οικογένειά του. Ευτυχώς, ο Giggles έκανε την επιλογή των νέων του γονιών παιχνιδάκι.

“Ήταν μια άμεση σύνδεση όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, σαν να γνώριζαν ο ένας τον άλλον από πάντα”, πρόσθεσε ο Anielski. “Ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα που είχα δει ποτέ”. Απλά περπάτησε προς τη νέα του μητέρα, έτριψε τα χέρια του στα πόδια της και γύρισε από την άλλη πλευρά, και ήταν αμέσως ερωτευμένος”.

Ο γκρινιάρης γάτος είναι τώρα το spokeskitty της Riggi Rescue, βοηθώντας να ενθουσιαστούν περισσότεροι άνθρωποι με τη διάσωση και τη διαφήμιση γατών.

Όταν δεν εργάζεται, αγκαλιάζεται με την αγαπημένη του οικογένεια και τα δύο γατίσια αδέλφια του, αποδεικνύοντας ότι η εμφάνιση μπορεί να απατά.

“Πραγματικά θέλει μόνο ανθρώπινη συντροφιά και νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος που την έχει τώρα”, δήλωσε ο Anielski.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr