Δεν είναι όλοι φαν: Οι αντιδράσεις των ζώων της φάρμας στις γρανίτες θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε

Ιστορίες Ζώων

Οι ζωολογικοί κήποι, οι φάρμες και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων έχουν λάβει επιπλέον μέτρα για να κρατήσουν τα ζώα δροσερά αυτό το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του καύσωνα που σπάει ρεκόρ. Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, ο Ιούλιος ήταν ο πιο ζεστός μήνας στον πλανήτη που έχει καταγραφεί ποτέ. Από το να αφήνουν τα ζώα να πλατσουρίζουν σε πισίνες μέχρι να χτίζουν σκιερά σημεία, οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν αυτά τα ζώα άνετα στη ζέστη.

Το The Gentle Barn, ένα καταφύγιο ζώων φάρμας , γνωστό στο TikTok ως @thegentlebarn, αποφάσισε να φτιάξει γρανίτες για τα ζώα τους γεμάτες με νόστιμα φρούτα. Βιντεοσκόπησαν τις αντιδράσεις κάθε ενός από τα ζώα της φάρμας που δοκίμασαν αυτές τις λιχουδιές και πιστέψτε μας όταν λέμε ότι θα σας φτιάξουν ολόκληρη την εβδομάδα.

@thegentlebarn It’s safe to say the animals at our sanctuary have some strong opinions 😂 #popsicles #rescueanimals #farmanimalsanctuary ♬ mario sound – mandycap

Ρίξτε μια ματιά!

Αυτό είναι το τέλειο βίντεο που αποδεικνύει ότι όλα τα ζώα έχουν διαφορετικές προσωπικότητες, αφού το καθένα από αυτά είχε μια πολύ διαφορετική αντίδραση στη λιχουδιά του παγωτού. Ως επί το πλείστον, η πλειονότητα των ζώων της φάρμας απόλαυσε το νόστιμο σνακ, αλλά μερικά από αυτά ήταν απολύτως αηδιασμένα που έπρεπε καν να το δοκιμάσουν.

Ακούγεται ακριβώς όπως ένα παιδί που αναγκάζεται να φάει λαχανικά.

Έχουμε δει πολλούς ζωολογικούς κήπους και φάρμες σε όλη τη χώρα να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για τη φροντίδα των ζώων στην καύσωνα. Ο ζωολογικός κήπος του Φοίνιξ στην Αριζόνα κάνει καθημερινά μπάνιο στον ρινόκερο που κατοικεί εκεί για να παραμείνει δροσερός με νεφελοποιητές και σκιά. Επίσης, φτιάχνουν παγωμένες λιχουδιές για τα ζώα, οι οποίες φαίνεται να έχουν επιτυχία εκεί, σε αντίθεση με την αντίδραση που δέχτηκε το The Gentle Barn σε αυτό το κλιπ. Ωραία, τουλάχιστον προσπάθησαν!

Το Gentle Barn είναι ένα καταφύγιο αγροτικών ζώων που διασώζει ζώα από το 1999 και τώρα, υπάρχουν τρεις τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες – Καλιφόρνια, Τενεσί και Μιζούρι. Κάθε τοποθεσία είναι ανοιχτή για το κοινό μία φορά την εβδομάδα και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με διαφορετικά ζώα διάσωσης.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top