Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα: Δύο ψαράδες σώζουν ένα δελφίνι που βρίσκεται σε κίνδυνο

Ιστορίες Ζώων

Υποτίθεται ότι θα ήταν μια ακόμη μέρα ψαρέματος για τον Elvis Black και τον Brian Crosby κατά μήκος του ποταμού Waccamaw της Νότιας Καρολίνας. Ετοιμάζονταν για ένα τουρνουά, ελπίζοντας να πιάσουν μερικά μεγάλα ψάρια, αλλά κατέληξαν να ψαρέψουν κάτι πολύ πιο σημαντικό – ένα ξεβρασμένο δελφίνι!

Ήταν κολλημένο στην λάσπη

Κολλημένο στη λάσπη και σαφώς εκτός των δυνατοτήτων του, το δελφίνι χρειαζόταν σοβαρή βοήθεια. Ο Έλβις και ο Μπράιαν, συνειδητοποιώντας ότι η συνηθισμένη τους μέρα ψαρέματος είχε μόλις μετατραπεί σε αποστολή διάσωσης, ανέλαβαν αμέσως δράση.

“Ένα σκορ για τους καλούς”, είπε ο Μπράιαν, χτυπώντας με γροθιά τον Έλβις αφού κύλησε με επιτυχία το δελφίνι πίσω στο νερό. Τίποτα το σπουδαίο, απλά ένα ζευγάρι ψαράδων μετατράπηκε σε θαλάσσιους βιολόγους για σήμερα. Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να μάθουμε από αυτούς τους δύο λάτρεις του ψαρέματος της Νότιας Καρολίνας, είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις στην άκρη της πετονιάς σου. Σε αυτή την περίπτωση, ήταν ένα αίσιο τέλος για ένα τυχερό δελφίνι, χάρη στη γρήγορη σκέψη και τη συμπόνια δύο φίλων.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top