Δεν ήταν σίγουρη για το τι έπρεπε να κάνει: Μικρή αγελάδα παίρνει το πρώτο της παιχνίδι και η αντίδρασή της δεν θα μπορούσε να είναι πιο γλυκιά

αγελάδα και παιχνίδι

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο από τα μωρά ζώα, και η μίνι αγελάδα Highland Millie δεν αποτελεί εξαίρεση! Η @The Husky Fam μοιράστηκε ένα βίντεο με την Millie να παίρνει το πρώτο της παιχνίδι και η αντίδρασή της είναι απλά πολύτιμη!

@thehuskyfam Millie’s little bursts of excitement are everything.. 🥹😂 #cow #reaction #first #toy ♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

Η ιδιοκτήτρια της Millie ξεκινά το βίντεο δείχνοντας στη Millie το παιχνίδι στο κουτί.

Όταν η ιδιοκτήτρια ανοίγει το κουτί και βγάζει την μπάλα, η Millie κάνει ένα μικρό άλμα ενθουσιασμού! Δεν ήταν σίγουρη αν το παιχνίδι ήταν πραγματικά το κουτί ή η μπάλα, και όπως ακριβώς ένα μικρό παιδί, δεν έχει σημασία… θα παίξει και με τα δύο!

Παρόλο που η Millie δεν ήταν σίγουρη για τη μπάλα και για το τι να κάνει με αυτήν στην αρχή, της πήρε μόνο λίγα λεπτά για να το καταλάβει. Καθώς θα νιώθει πιο άνετα με αυτό, είμαι σίγουρη ότι θα το απολαμβάνει περισσότερο. Το βίντεο έγινε viral και είχε περισσότερες από 6,7 προβολές και πάνω από 2 χιλιάδες σχόλια. Ο κόσμος αγαπάει τη μικρή Millie!

Στο τέλος του βίντεο, η ιδιοκτήτρια της Millie ζήτησε προτάσεις για παιχνίδια και οι σχολιαστές ανταποκρίθηκαν. Ο @san132 πρότεινε: “Τι θα λέγατε για μια περιστρεφόμενη βούρτσα όπως έχουν για τις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής;”. Η @Jen είπε, “Μπάλα της γιόγκα!”, και η @Rebekka πρόσθεσε, “Μια μεγάλη μπάλα της παραλίας!”. Ο @Pete Scott μοιράστηκε επίσης ένα καλό: “Οι κεφαλές βουρτσών/σφουγγαρίστρων με πλαστικές τρίχες είναι κατάλληλες για στύλους γρατσουνίσματος για να τρίβονται πάνω τους! DIY project?” Πολλοί σχολιαστές ανησύχησαν για το αν η Millie θα αποκτήσει φίλο. Δεν γνωρίζουμε πότε θα συμβεί αυτό, αλλά η μαμά το υπαινίχθηκε σε ένα άλλο βίντεο.

Η @The Husky Fam δεν έχει την Millie για πολύ καιρό, αλλά αν νομίζετε ότι αυτό είναι χαριτωμένο, δείτε την πρωινή ρουτίνα της Millie. Σίγουρα με έκανε να θέλω να τρέξω να πάρω μια μίνι αγελάδα!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr