Δεν του αρέσει τίποτα: Σκύλος δεν εντυπωσιάζεται με κανέναν στο Doggy Day Care

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Αν σταματήσετε στην West Street στο κέντρο του Ράλεϊ, θα παρατηρήσετε έναν σκύλο που δεν μοιάζει με κανέναν από τους άλλους.

Το μπαρ για σκύλους χωρίς λουρί/ημερήσια φροντίδα σκύλων είναι συνήθως γεμάτο από χαρούμενα κουτάβια που παίζουν μαζί – αλλά ο Pogo δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Η ιστορία της Pogo

Η 4χρονη μίξη αμερικανικού μπουλντόγκ-μπόξερ προτιμά να μένει έξω από το πανδαιμόνιο, καθισμένη σε ένα σκαμνί του μπαρ σαν άνθρωπος. Από τη θέση της, η Pogo μπορεί να παρατηρεί και να κρίνει τους συντρόφους της.

Και δεν εντυπωσιάζεται.

Αυτή την εβδομάδα, ένα βίντεο με την Pogo εν δράσει έγινε viral και οι άνθρωποι έχουν όλων των ειδών τις θεωρίες για το γιατί η Pogo αρνείται να κάνει παρέα με τα άλλα σκυλιά. Κάποιοι υποθέτουν ότι είναι εσωστρεφής, ενώ άλλοι υποθέτουν ότι ίσως απλά δεν είναι άνθρωπος των σκύλων. Αλλά όποιος κι αν είναι ο λόγος, σύμφωνα με την αφίσα του βίντεο: “Αυτό το κουτάβι είναι μια ολόκληρη διάθεση”.

@davidfromnc1 This pup is a whole mood. #yfp #dog #dogs #puppy ♬ original sound

Η μαμά του Pogo, η Grace Wheeler, εργάζεται στο West Street και φέρνει το κουτάβι διάσωσης στη δουλειά μαζί της κάθε μέρα. Έχει τις δικές της απόψεις όσον αφορά τη χαϊδευτική συμπεριφορά του Pogo.

“Όταν ανεβαίνει στις καρέκλες, πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο τρόπος της να προσπαθεί να δώσει στους άλλους σκύλους να καταλάβουν ότι νομίζει ότι είναι καλύτερη από αυτούς”, δήλωσε η Wheeler στο The Dodo. “Έχω δουλέψει σε μερικά κυνοκομεία και πάντα πηδούσε πάνω στα σκαμπό ή σε οτιδήποτε άλλο προορίζεται για άνθρωπο. Είναι η μικρή μας επικριτική βασίλισσα!”

Αλλά η Pogo δεν κάθεται μόνο σαν άνθρωπος – έχει υιοθετήσει πολλές άλλες αλλόκοτες ανθρώπινες ιδιομορφίες.

“Της αρέσει να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι σαν άνθρωπος, να κάθεται πάνω σε πράγματα (καρέκλες, το μπαρ, παγκάκια, μερικές φορές ανθρώπους)”, δήλωσε ο Wheeler. “Της αρέσει να ταξιδεύει με το αυτοκίνητο και κρεμάει τον αγκώνα της έξω από το παράθυρο σαν άνθρωπος (κάτι που φαίνεται να είναι ένα θέμα μαζί της). Αγαπάει τους ανθρώπους περισσότερο από τους σκύλους”.

Η μοναδική συμπεριφορά της Pogo κερδίζει άφθονη προσοχή στο dog bar, την οποία απολαμβάνει με χαρά. “Έχει πολλούς θαυμαστές”, δήλωσε ο Wheeler. “Την αναρτούμε στο Instagram της West Street και οι άνθρωποι έρχονται και την αναζητούν συνέχεια”.

Ενώ η Pogo μπορεί να μην ενδιαφέρεται να παίξει με τα άλλα σκυλιά, η μαμά της την αγαπάει για το μοναδικό κουτάβι που είναι. “Έχει φέρει μόνο αγάπη και χαρά σε εμάς και σε όλους όσους συναναστρέφεται”, δήλωσε ο Wheeler.

Και η Pogo θα ακολουθήσει τη μαμά της οπουδήποτε – αρκεί να υπάρχει ένα σκαμπό μπαρ για να την κρατήσει μακριά από τον όχλο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr