Δίδυμος μπελάς: Σχεδόν πανομοιότυπα γατάκια δεν αφήνουν ποτέ το ένα το πλευρό του άλλου και λατρεύουν τις σκανταλιές

Ιστορίες Ζώων

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, γατάκια, που μόλις είχαν γεννηθεί, μεταφέρθηκαν στο Animal Welfare League of Arlington στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια για μια ευκαιρία σε μια καλύτερη ζωή. Οι εθελοντές του προγράμματος Kitten College εργάστηκαν ακούραστα όλο το εικοσιτετράωρο για να τα φροντίσουν.

Το ταξίδι αποκατάστασής τους

Τα δύο μικρότερα από τη γέννα είχαν ανάγκη από επιπλέον προσοχή. Η Lauren Strycula, μια εθελόντρια ανάδοχος, ανέλαβε να βοηθήσει και τα πήρε στο σπίτι της.

Τα μικρά γατάκια αγκαλιάστηκαν, κρατώντας το ένα το άλλο για παρηγοριά μέχρι τις πρώτες μέρες. Ήταν τόσο μικροσκοπικά και εύθραυστα και είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα υγείας. Ο Jace, ο μικρός αδελφός, είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να καταλάβει πώς να τρώει από το μπιμπερό. Η Jackie, η αδελφή του, σέρνονταν στο πλευρό του για να του κάνει παρέα.

Με φάρμακα και επίπονη φροντίδα, τα δίδυμα άρχισαν να ζωηρεύουν, να αναζητούν στοργή και να αυξάνουν σημαντικά το βάρος τους. Όταν ο Jace άρχισε να κουνάει τα αυτιά του ενώ καταβρόχθιζε το φαγητό, άξιζε τον κόπο όλη η σκληρή δουλειά και οι άγρυπνες νύχτες.

Η Jackie είχε την ίδια ενέργειά και μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ να φάει και να παίξει. Κρατούσαν ο ένας το πνεύμα του άλλου ψηλά και συνέχισαν να κάνουν βήματα προόδου.

Τις επόμενες εβδομάδες, το ζευγάρι πραγματικά άνθισε. Έκαναν τα πρώτα τους βήματα έξω από το κλουβί τους, κατάλαβαν πως να χρησιμοποιούν το κουτί της άμμου και έμαθαν να τρώνε από ένα πιάτο μαζί, δίπλα-δίπλα.

Παρά το γεγονός ότι μοιάζουν σχεδόν πανομοιότυπα, τα γατάκια έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες. Ο Jace είναι ο σκανταλιάρης και η Jackie η ήρεμη αδελφή.

Μαζί αποτελούν ένα δυναμικό δίδυμο

Όταν μεγάλωσαν αρκετά ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους, η Lauren ήξερε ότι χρειάζονταν μια οικογένεια που θα άνοιγε την καρδιά της και για τα δύο.

Η Alexandra και ο Bryan έψαχναν για μια νέα προσθήκη στην οικογένειά τους, όταν βρήκαν το Animal Welfare League of Arlington. Είδαν τον Jace και την Jackie στο Instagram και ξετρελάθηκαν αμέσως. Επικοινώνησαν με τη διάσωση και αποδείχθηκε ότι ήταν το τέλειο ταίρι για τα γατάκια.

“Θα θυμάμαι πάντα τη μεταδοτική χαρά τους για ζωή, την εμπιστοσύνη τους προς οποιονδήποτε συνάντησαν ποτέ, την ανόητη προσωπικότητά τους και την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον”, έγραψε η Lauren. “Ο ρόλος μου στην ιστορία των διδύμων μπορεί να τελειώνει, αλλά η ευτυχία τους αρχίζει τώρα”.

Τα γατάκια προσαρμόστηκαν γρήγορα στη νέα τους κατοικία

Βγήκαν από το κλουβί μεταφοράς τους και άρχισαν να εξερευνούν κάθε γωνιά μαζί.

“Αργά αλλά σταθερά τους δείξαμε το υπόλοιπο σπίτι. Μέσα σε λίγες ώρες αφότου ήρθαν, χοροπηδούσαν και ήταν γεμάτα ενέργεια”, δήλωσε η Alexandra.

“Γύρω στα μεσάνυχτα εκείνης της νύχτας, ο μπαμπάς βρήκε κάποια μουσική για γάτες που είναι φτιαγμένη για να τις βοηθά να ηρεμήσουν. Αμέσως μετά πήδηξαν στο κρεβάτι μαζί μας!”

Τα γατάκια, που τώρα έχουν μετονομαστεί σε Whiskey (αδελφός) και Pippa (αδελφή), πέρασαν την πρώτη τους νύχτα εναλλάσσοντας μεταξύ της μαμάς και του μπαμπά. “Το επόμενο πρωί ο Whiskey αποκοιμήθηκε με το πρόσωπό του θαμμένο στα γένια του μπαμπά του!”

Τα αξιολάτρευτα αδέρφια μοιράζονται έναν δυνατό δεσμό

Βρίσκονται πάντα σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλον και δεν κάνουν τίποτα χωριστά.

“Παίζουν μαζί ασταμάτητα. Κλαίνε όταν χάνουν ο ένας τα ίχνη του άλλου”, μοιράστηκε η Alexandra.

“Κοιμούνται μαζί και τρώνε μαζί. Έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και την άμμο μαζί, δίπλα-δίπλα. Λατρεύουν τα παιχνίδια τους και τους αρέσει να κάνουν σκανταλιές”.

Οι δύο καλύτεροι φίλοι απολαμβάνουν να τριγυρνούν στο σπίτι, να τρέχουν με ταχύτητα και να πηδάνε πάνω-κάτω στα έπιπλα.

“Τους αρέσει να ξαπλώνουν στην αιώρα του παραθύρου κατά τη διάρκεια της ημέρας και να παρακολουθούν τους ανθρώπους που περνούν με τα σκυλιά – τα πουλιά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Όταν δεν τρέχουν, πηδάνε γρήγορα στην αγκαλιά μας με τα πιο δυνατά γουργουρητά”, λέει η Alexandra.

Οι δύο κολλητοί δεν ντρέπονται να ζητούν προσοχή. Αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμη μια ζεστή αγκαλιά, θα χτυπήσουν τα πόδια ή τα χέρια των ανθρώπων τους και δεν δέχονται το όχι ως απάντηση.

“Η αγάπη τους ο ένας για τον άλλον είναι πραγματικά το πιο γλυκό πράγμα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που καταφέραμε να τους κρατήσουμε μαζί και ελπίζουμε άλλοι που σκέφτονται να υιοθετήσουν να δουν την ιστορία τους και να σκεφτούν να υιοθετήσουν αδελφάκια”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top