Δίνει το παράδειγμα: Σεκιούριτι σε εμπορικό έχει την καλύτερη αντίδραση σε αδέσποτο σκύλο που περιπλανιέται μέσα

Ιστορίες Ζώων

Τις προάλλες, ο Jan Mart Calimpong επισκεπτόταν ένα εμπορικό κέντρο κοντά στο σπίτι του στις Φιλιππίνες, όταν παρατήρησε κάποιον απροσδόκητο που προφανώς είχε την ίδια ιδέα.

Ήταν ένας αδέσποτος σκύλος, που βρισκόταν αναπαυτικά στη μέση του πεζόδρομου. “Ήταν ασυνήθιστο”, δήλωσε ο Calimpong στο The Dodo.

Ο σκύλος, όπως φαίνεται, έψαχνε για ανθρώπους να τον αγαπήσουν – και αυτό ακριβώς βρήκε.

Η ιστορία του Calimpong

Ο Calimpong άρχισε να καταγράφει ένα βίντεο, καθώς ένας φύλακας ασφαλείας του εμπορικού κέντρου ειδοποιήθηκε για το φιλικό κουτάβι. Αλλά αντί να διώξει με σκληρό τρόπο τον τριχωτό επισκέπτη, ο φύλακας ασφαλείας του έδωσε μερικές γρατζουνιές πριν τον συνοδεύσει απαλά μακριά.

“Τον χειρίστηκε σαν κατοικίδιο”, δήλωσε ο Calimpong. “Κούναγε ακόμη και την ουρά του”.

Αλλά τελικά ο σκύλος δεν εκδιώχθηκε τελικά από το εμπορικό κέντρο. Η αλήθεια είναι ότι συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Όταν η διεύθυνση του εμπορικού κέντρου έμαθε πόσο οικεία ένιωθε εκεί ο αδέσποτος σκύλος, αποφάσισε να του προσφέρει δουλειά. Και με αυτό, ο “Dogdog” (όπως είναι πλέον γνωστός) έγινε επίσημο μέλος της ομάδας ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.

“Χτίζουμε συνεχώς μια κουλτούρα συμμετοχικότητας όπου άνθρωποι και ζώα, όπως ο Dogdog, έρχονται μαζί και βοηθούν ο ένας τον άλλον”, έγραψαν οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου.

Τώρα, ο πρώην αδέσποτος περιβάλλεται από ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτόν.

Και ο Dogdog δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος.

Αυτή η πράξη συμπόνιας για έναν μοναχικό αδέσποτο σκύλο αποδείχθηκε έκτοτε μια εξαιρετική επιχειρηματική επιλογή. Με τον Dogdog στο προσωπικό, οι αγοραστές έχουν έναν ακόμη λόγο να το επισκεφθούν.

“Οι περισσότεροι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θεωρούν πλέον τον Dogdog ένα ζωντανό ορόσημο. Είναι ένα must-see για τους ανθρώπους της περιοχής”, δήλωσε ο Calimpong. “Ως λάτρης των κατοικίδιων ζώων, ιδιαίτερα των σκύλων, χαίρομαι πραγματικά που το βλέπω αυτό”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top