Δύναμη ψυχής: Άρρωστη αδέσποτη γάτα ξεπερνά τη διπλή ασθένεια για να βρει την αγάπη και την ευτυχία

Ως 8χρονη αδέσποτη γάτα με ειδικές ανάγκες, παραλίγο να καταλήξει ξανά στο δρόμο μετά τη στείρωση της σε ένα καταφύγιο της πόλης στο πλαίσιο ενός προγράμματος TNR. (παγίδευση, στείρωση, επιστροφή).

Η ιστορία της και η διάσωση

Αλλά τότε κάποιος επικοινώνησε με την Meagan, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση της οποίας η αποστολή είναι να μην πει ποτέ όχι σε ένα ζώο που έχει ανάγκη, και δεν θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Παρόλο που η διάσωση ήταν ήδη γεμάτη, η Meagan ήξερε ότι δεν υπήρχε στιγμή για χάσιμο.

Από τι έπασχε η Peppa

Η Peppa χρειαζόταν επιπλέον φροντίδα, καθώς ήταν πολύ άρρωστη λόγω μιας σοβαρής λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού. Έτσι, πήρε την Peppa υπό την προστασία της και την ανέλαβε να την αναθρέψει για να επανέλθει στην υγεία της! Η Peppa γεννήθηκε με δύο παθήσεις, μια παραμόρφωση της μύτης και το σύνδρομο πλατυποδίας.

“Παρόλο που μοιάζει διαφορετική, δεν το αφήνει να την ενοχλεί!” μοιράστηκε η Meagan.

“Η Peppa είναι μια καταπληκτική γάτα! Πολύ αυθάδης και έξυπνη και ξέρει τι θέλει!” Πρόσθεσε.

Η Peppa ανταποκρινόταν θετικά στην θεραπεία

Με πολλή αγάπη και προσοχή από την Meagan, η οποία περιελάμβανε και υγιεινή διατροφή, η Peppa άρχισε να θεραπεύεται. Ανέκτησε τις δυνάμεις της και μπορούσε επιτέλους να αναπνεύσει ξανά με ευκολία. Σχεδόν αμέσως, η Peppa άρχισε να δείχνει την πιο γλυκιά της πλευρά. Είχε αυτοπεποίθηση και άρχισε να εξερευνά το ανάδοχο σπίτι της.

Η Meagan αποφάσισε να της δώσει ένα δωμάτιο μόνο για εκείνη, ένιωθε ότι η Peppa το άξιζε μετά από όλα όσα είχε περάσει.

Κοίταξε τριγύρω και αμέσως άρχισε να παίζει με όλα τα παιχνίδια που υπήρχαν τριγύρω. Αυτό ήταν κάτι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες να κάνει στο παρελθόν και η προσωπικότητά της άρχισε να λάμπει. Αυτό που πραγματικά απολάμβανε ήταν να αγκαλιάζεται με τη θετή της μαμά και πάντα έδειχνε απλόχερα την έγκρισή της με πολλά γουργουρίσματα.

Παρόλο που η Peppa δεν είχε μια ευχάριστη ζωή πριν, ήταν πρόθυμη να δεχτεί βοήθεια – και να δώσει εμπιστοσύνη σε αντάλλαγμα!

“Η Πέππα τα πάει τόσο καλά!” έγραψε η Meagan στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Έχει αρχίσει να δείχνει πραγματικά τη χαριτωμένη προσωπικότητά της. Είναι πραγματικά ευτυχισμένη και υγιής!”

Πολλοί ανάδοχοι γονείς δυσκολεύονται να αποχαιρετήσουν τις γάτες που φροντίζουν και αυτό συνέβη ιδιαίτερα στην περίπτωση της Meagan. Είχε αγαπήσει πολύ την Peppa και ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο να την αφήσει να φύγει.“Είναι τέλεια και χρειάζεται ένα τέλειο σπίτι!”Και τότε συνέβη! Μια οικογένεια προσήλθε και η Πέππα σύντομα θα ξεκινούσε τη νέα της ζωή στο παντοτινό της σπίτι. “Η Πέππα βρήκε το μελλοντικό της σπίτι!” μοιράστηκε η Meagan με δάκρυα στα μάτια. “Σ’ αγαπώ, Peppa girl! Είσαι ξεχωριστή”. Αφού ήταν άστεγη για τόσα πολλά χρόνια, η Πέππα βρήκε επιτέλους μια οικογένεια και ένα μέρος που να το αποκαλεί δικό της!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr