Δύναμη ψυχής: Το Pit Bull με τα 4 παράλυτα πόδια δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει και περπάτησε ξανά

Ιστορίες Ζώων

Ο σκύλος και με τα 4 παράλυτα πόδια απέδειξε τη δύναμη της ψυχής του καθώς παρά την αναπηρία του, συνέχισε να παλεύει και να αγωνίζεται για να ζήσει τη ζωή του με πάθος και αποφασιστικότητα.

Η ιστορία του Ρομέο

Όταν η AMA Animal Rescue πήρε τον Romeo, έμεινε εντελώς παράλυτος και στα τέσσερα πόδια. Είναι άγνωστο τι του συνέβη που το προκάλεσε ενώ ήταν άστεγος, αλλά οι διασώστες και το προσωπικό κτηνιάτρου γνώριζαν ότι θα έκαναν ό,τι έπρεπε μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο Ρομέο απέδειξε γρήγορα ότι οι τραυματισμοί του δεν έσπασαν το πνεύμα του.

Πέρπατησε ξανά

Μετά από εβδομάδες και εβδομάδες φυσικοθεραπείας, ο Romeo από θαύμα άρχισε να περπατά ξανά και μετά από ένα μήνα, έτρεχε ήδη!

Αλλά ο Ρωμαίος δεν είχε βγει ακόμα από το δάσος. Το προσωπικό παρατήρησε ότι τα μάτια του ήταν πάντα δάκρυα και οι κτηνίατροι του διέγνωσαν Entropion, μια κατάσταση όπου τα βλέφαρα είναι στραμμένα προς τα μέσα. Ευτυχώς, υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη επέμβαση και τα μάτια του επανήλθαν στο φυσιολογικό.

Βρήκε νέο σπίτι

Αν και ο Romeo ήταν ένας πολύ τρυφερός και στοργικός σκύλος, η διάσωση δυσκολεύτηκε να του βρει το τέλειο σπίτι. Έλαβαν κάποιες αιτήσεις για αυτόν, αλλά πολλές οικογένειες επανεξέτασαν να τον υιοθετήσουν αφού έμαθαν για τα άγνωστα που έρχονται με τους προηγούμενους τραυματισμούς του Ρομέο.

Μετά από τέσσερις μήνες αναμονής, επιτέλους εισακούστηκαν οι προσευχές του Ρωμαίου. Βρήκε ένα αγαπημένο σπίτι για πάντα!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top