Έχω 22 σκυλιά μες στο σπίτι, κοιμόμαστε μαζί: ViraΙ το βίvτεo της Δήμητρας Κατσαφάδου που ταΐζει τα σκυλιά της

by Έφη Αθανασίου

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η γνωστή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το οποίο αμέσως έγινε viral, καθώς τη δείχνει να παρέχει τροφή στα 22 πανέμορφα σκυλάκια της.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ποια είναι;

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή, με την εταιρία καλλυντικών της να είναι από τις πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα. Μάλιστα, η ίδια λαμβάνει απεριόριστη αγάπη από τον κόσμο, που την ακολουθεί και την στηρίζει απόλυτα.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Τι δήλωσε για τον πρώην σύζυγό της

«Εγώ αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμη τον αγαπάω φυσικά και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε. Βλέποντας έναν άνθρωπο δυο μέτρα να είναι καρκινοπαθής και να σπάει την πέτρα, είπα θα είμαι δίπλα του όσο χρειαστεί. Είπα θα είμαι δίπλα του και χωρίς να κάνω οικογένεια. Χωρίσαμε γιατί υπήρξε και άλλο ένα θέμα σοβαρό. Εγώ με το καλό θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Όχι ένα, παραπάνω. Θέλω πάρα πολύ, έχω έρθει σε επαφή. Δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είναι non-stop μαζί μου. Εγώ υπηρετώ την επιστήμη μου» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Διαβάστε την ανάρτηση της

«Μια κλασσική παραδοσιακή νύχτα μας», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεό της.

«Είναι 22 τα σκυλάκια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Είναι όλα υιοθετημένα, δυστυχώς έχω βρει πολλά στα σκουπίδια χτυπημένα, σκελετωμένα. Το άλλο το είχα βρει με κομμένα αυτάκια σε έναν γάμο που είχα πάει και το έχω περιθάλψει και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετούμε πλέον σκυλιά, να μην αγοράζουμε. Τα έχω μέσα στο σπίτι, κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται», είχε πει σε συνέντευξή της η επιχειρηματίας.

Επιπλέον, είχε πει πως αν έβρισκε σύντροφο θα έπρεπε να την ανεχτεί με τα σκυλιά της: «Δεν με φλερτάρουν καθόλου. Όταν θέτεις προτεραιότητες αυτή η ενέργεια και η χημεία βγαίνει. Μου λείπει η συντροφικότητα. Είναι δύσκολο ένας σύντροφος να ανεχτεί 22 σκυλιά αλλά και το γεγονός ότι εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδιά».

Δήμητρα Κατσαφάδου: Δείτε το βίντεο με τα σκυλιά της

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr