Ευχάριστα νέα: Η πιο λυπημένη γάτα του κόσμου γλύτωσε από την ευθανασία και υιοθετήθηκε

Ιστορίες Ζώων

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την πιο θλιβερή γάτα όλων των εποχών, την BenBen, μια γάτα διάσωσης που πιστεύονταν ότι ήταν «ανυπόστατη».

Όπως ανέφεραν, έφτασε στο καταφύγιο σε τρομερή κατάσταση. Ο κτηνίατρος είπε ότι φαινόταν πως ένα μεγάλο ζώο να επιτέθηκε στον BenBen, αφήνοντάς του βαθιά κοψίματα και ακόμη και θρυμματισμένη σπονδυλική στήλη. Θα πρέπει να πάρει αναλγητικά και να μην μπορεί να περπατήσει, ποτέ ξανά.

Με όλα αυτά τα προβλήματα, κανείς δεν περίμενε να ζήσει το BenBen, πόσο μάλλον να βρει σπίτι.

BenBen: Η συγκινητική ιστορία του

Επιπλέον, το BenBen, έχει πρόσθετο δέρμα στο πρόσωπό του που τον κάνει να δείχνει πως είναι λυπημένος, αλλά κανείς δεν ξέρει γιατί είναι εκεί! Όλοι πίστευαν ότι θα τους ταίριαζε. Υιοθετήθηκε προσωρινά από μια υπέροχη οικογένεια. Σε εκείνο το σημείο, χαρακτηρίστηκε ως «μη υιοθετήσιμος» και προγραμματίστηκε για ευθανασία.

Όμως ο κτηνίατρος του ER, άκουσε για εκείνον και ήρθε να τον σώσει! Το μόνο που ήξερε ήταν ότι έπρεπε να σώσει το BenBen. Είχε αποφασίσει να τον υιοθετήσει μια μέρα πριν γίνει η ευθανασία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BenBen (@benbencatcat)

Ο BenBen, εγκατέλειψε τη ζωή στο καταφύγιο, όπως είχαν πει στους θετούς γονείς του, είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε. Υιοθέτησε άλλη μια γάτα και του έδωσε την καλύτερη ζωή που μπορούσε. Και μετά όλα άλλαξαν! Μετά από μια ώρα στο σπίτι της,  ο BenBen, δεν γουργούρισε μόνο σηκώθηκε και περπάτησε. Μεγάλωσε μαζί με μια γάτα, που της αρέσει να εξερευνά και τώρα μπορεί να περπατά, να τρέχει και να πηδά σε μικρές αποστάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BenBen (@benbencatcat)

Ο BenBen, ξέρει πως είναι το παντοτινό του σπίτι και είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι όλοι οι κτηνίατροι κάνουν λάθος.

Είναι τόσο υπέροχο. Η σωτηρία των ζώων είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του.  Υιοθετήστε ένα αδέσποτο, λυπημένο, δίνοντας του ένα σπίτι. Δεν είναι συνηθισμένο, οι γάτες να είναι πολύ μεγάκες. Οι περισσότερες, ζυγίζουν μόνο λίγα κιλά το πολύ. Αλλά αυτές οι γάτες είναι απόλυτα θηρία. Καλό είναι να μην τα βάζουμε μαζί τους!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top