Έγιναν αχώριστοι φίλοι: ΑμεΑ υιοθέτει σκύλο σε αναπηρικό αμαξίδιο και βγαίνουν βόλτα παρέα

Ιστορίες Ζώων

Μια ασθένεια καθήλωσε τον Bandit σε αναπηρικό αμαξίδιο και ένας άνθρωπο με κινητικές δυσκολίες τον υιοθετεί και γίνονται αχώριστοι για πάντα.

Η ιστορία του Bandit

Ο Bandit ήταν παράλυτος από τη μέση και κάτω. Ευτυχώς για εκείνον βρήκε τον «άνθρωπό» του ο οποίος είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εκείνον.

Κανένα από τα σκυλιά στα καταφύγια δεν έχει εύκολη ζωή. Για τον Bandit όμως είχε ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία. Ο Bandit βρέθηκε αδέσποτος και είχε μεταφερθεί στο καταφύγιο Gwinnett County Animal Shelter κι έπειτα μεταφέρθηκε στο the Gwinnett Jail Dogs Program, ένα πρόγραμμα που σώζει από την ευθανασία σκύλους που φροντίζουν και εκπαιδεύουν έγκλειστοι στις φυλακές.

Το πρόβλημα υγείας του Bandit

Ο Bandit αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κατά τη διάρκεια της δύσκολης θεραπείας του ο Bandit έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω. Στην αρχή, η παράλυσή του θεωρήθηκε προσωρινή ωστόσο αυτό διαψεύστηκε.

Η απόφαση της οικογένειας Rider για την υιοθεσία

Ευτυχώς ο Darrell Rider και η σύζυγός του έμαθαν για τον Bandit και πήγαν στο καταφύγιο για να τον υιοθετήσουν. Ο Darrell και η Sue δεν νοιάζονταν για το γεγονός ότι ο Bandit είναι ένας σκύλος με ειδικές ανάγκες καθώς και ο νέος του μπαμπάς, ο Darrell βρίσκεται κι αυτός σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Bandit “μοιραζόμαστε” ακριβώς τον ίδιο τύπο παράλυσης και χρησιμοποιώ αναπηρικό αμαξίδιο για να κυκλοφορώ» λέει ο Darell και προσθέτει «Εγώ και η γυναίκα μου ξέρουμε πως είναι η ζωή με αναπηρικό αμαξίδιο, άρα γνωρίζαμε ακριβώς τι χρειάζεται ο Bandit. Νιώσαμε μία βαθύτερη ένωση μαζί του».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top