Έγιναν αχώριστοι: Γυναίκα συναντά έναν τραυματισμένο σκύλο ενώ έκανε πεζοπορία και αποφασίσει να τον βοηθήσει

by Δήμητρα Τουρλίδα

Η ζωή είναι γεμάτη από απροσδόκητες ανατροπές και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη συνέχεια. Απλά να είστε προετοιμασμένοι για όλα, γιατί η ζωή σας μπορεί να αλλάξει δραστικά αύριο.

Η ιστορία της Νίκης και του τραυματισμένου σκύλου

Αυτή είναι η ιστορία μιας τολμηρής γυναίκας και ενός ατίθασου αδέσποτου σκύλου. Δεν είχαν καμία πρόθεση να συναντηθούν, αλλά ήταν γραφτό να είναι μαζί.

“Θα μπορούσες να ισχυριστείς ότι με επέλεξε με βάση το γνώρισμα εκείνης της ημέρας ή ότι ήταν μοιραίο. Εκείνη δήλωσε: “Πιστεύω ότι ήταν γραφτό να γίνει”.

Η νέα ζωή του σκύλου

Πριν γνωρίσει τον Camper, η Nikki Delventhal ζούσε στο αυτοκίνητό της για περίπου ένα χρόνο. Η γυναίκα σκόπευε να ταξιδέψει σε όλη την Αμερική, αλλά αυτό που ανακάλυψε ήταν πολύ περισσότερο από ό,τι περίμενε.

Η Nikki και η μητέρα της ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν μια πεζοπορία σε μια μακρινή διαδρομή, όταν παρατήρησαν έναν σκύλο να ακολουθεί το αυτοκίνητό της. Ο σκύλος πήδηξε μέσα και προσγειώθηκε στην αγκαλιά της μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα, και κάπως έτσι ο συνδυασμός μητέρας-κόρης γνώρισε τον δωρεάν ιδιωτικό ξεναγό τους!


Η Nikki και η μητέρα της περίμεναν ότι ο επισκέπτης-έκπληξη θα έφευγε μετά από λίγα λεπτά, αλλά παρά το κατεστραμμένο πόδι του, κατέληξε να τους συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή. Το αξιολάτρευτο αγόρι, φυσικά, έλιωσε γρήγορα τις καρδιές τους.

Ο σκύλος που έκλεψε την καρδιά της δεν άνηκε σε κανέναν

Η Nikki δεν είχε την καρδιά να αφήσει πίσω τον νέο της σύντροφο σε ένα τόσο θλιβερό περιβάλλον, οπότε το αξιολάτρευτο κουτάβι πήρε μια θέση στο αυτοκίνητό της. Ρώτησαν τριγύρω για να δουν αν κάποιος ήξερε ποιος ήταν αυτός ο άντρας και μάλιστα τηλεφώνησαν σε ένα καταφύγιο για να δουν αν θα μπορούσαν να βρουν κάποιο στοιχείο. Η Nikki έφερε το σκυλί σε μια κτηνιατρική εγκατάσταση, καθώς περίμενε την απάντησή τους.

Επέστρεψε για να παραλάβει τον Camper αφού είχε αναρρώσει πλήρως. Ο σκύλος αποδείχθηκε ότι ήταν ένα κουτάβι πέντε μηνών και ο κτηνίατρος παρατήρησε μάλιστα ότι, δεδομένης της κατάστασής του, θα πρέπει να ήταν αδέσποτο.

Η Nikki και ο Camper είναι αχώριστοι από τότε. Ο ζωηρός τύπος την ακολουθεί σε κάθε της περιπέτεια και είναι ο καλύτερος ταξιδιωτικός φίλος που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr