Έγινε το θαύμα: Σκύλος καταφυγίου αναγνώρισε μια οικεία μυρωδιά, τον έψαχναν πάνω από 2 χρόνια

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, ένας σκύλος καταφυγίου παρατήρησε μια οικεία μυρωδιά Αυτή είναι μια ιστορία ελπίδας και έμπνευσης.

Η σκυλίτσα τριγύρναγε στους δρόμους

Η Πακίτα βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους όταν τελικά μεταφέρθηκε στο El Arca Animal Partido de Mar Chiquita της Αργεντινής. Οι εθελοντές την ερωτεύτηκαν αμέσως. Ειδικά μια εθελόντρια που ονομάζεται Silvia Ferreyra. Αλλά δυστυχώς, παρά τη ζεστή συμπεριφορά της, οι υιοθετούντες την προσπερνούσαν ξανά και ξανά για ένα νεότερο σκυλί.

Η πραγματικότητά της φαινόταν ζοφερή. Καθόταν στο κυνοκομείο της μέρα με τη μέρα. Η Πακίτα έγινε καταθλιπτική, αποτραβηγμένη και με πολλούς τρόπους, συντετριμμένη. Έχασε πολύ βάρος, μη θέλοντας να φάει πολύ. Οι εθελοντές στο El Arca ανησυχούσαν πολύ.

Για δύο ολόκληρα χρόνια, οι εθελοντές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βρουν στην Πακίτα ένα σπίτι, αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Τελικά αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς όφελός τους -προς όφελος της Pakita- και να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία της και το βιογραφικό της στο Facebook. Όμως η όλη δοκιμασία δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Η Πακίτα έτρεμε και κούρνιαζε στη γωνία, απρόθυμη να ποζάρει για μια φωτογραφία. Τελικά, κατάφεραν να βγάλουν μια αξιοπρεπή φωτογραφία. Μάλιστα, φάνηκε ότι η Πακίτα χαμογελούσε!

Τότε συνέβη ένα θαύμα!

“Αμέσως, λάβαμε ένα μήνυμα από μια γυναίκα που έλεγε ότι ο σκύλος ήταν του γιου της και ότι την έψαχνε!” δήλωσε ο Ferreyra.

Ο Ariel Naveira δεν πίστευε ποτέ ότι θα έβλεπε ξανά τον σκύλο του. Μετά από τόσο καιρό, ο Ariel έπρεπε να αποδεχτεί ότι η Pakita δεν θα επέστρεφε ποτέ στο σπίτι. Αλλά τότε η μητέρα του του τηλεφώνησε αφού είδε την ανάρτηση στο Facebook. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν εκείνη. Αλλά πήγε στο καταφύγιο την επόμενη μέρα για παν ενδεχόμενο.

Οι εθελοντές έφεραν την Pakita έξω για να δει τον Ariel και εκείνος κατάλαβε αμέσως ότι ήταν αυτή, αλλά η Pakita δεν ήταν τόσο σίγουρη. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ότι φαίνεται διστακτική και ανήσυχη, αλλά καθώς μυρίζει γύρω-γύρω, συνειδητοποιεί…

Η χαρά της ήταν απερίγραπτη

Η Πακίτα πέφτει στο πάτωμα από ενθουσιασμό, κουνώντας την ουρά της, περιμένοντας να της τρίψει κανονικά την κοιλιά ο αγαπημένος της άνθρωπος στον κόσμο. Μπορεί να πέρασαν δύο χρόνια, αλλά ήξερε αυτή τη μυρωδιά, αυτό το πρόσωπο, αυτό το άγγιγμα. Όλη αυτή η αναμονή και επιτέλους ήρθε γι’ αυτήν! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Η επανένωση της Πακίτα και της Άριελ είναι σίγουρο ότι θα σας τραβήξει την καρδιά. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο και μην ξεχάσετε να αγκαλιάσετε πολύ σφιχτά το γούνινο μωρό σας απόψε!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr