Έγινε viral: Η επική selfie σκύλων σας φτιάχνει την ημέρα

Ιστορίες Ζώων

Αυτή η ομάδα χαρούμενων κουταβιών σε ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας σκύλων στο Οχάιο γίνεται γρήγορα viral – και για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Είναι οι πρωταγωνιστές της πιο τέλειας selfie στον κόσμο.

Η ιστορία πίσω από την φωτογραφία

Στην πραγματικότητα, η αξιολάτρευτη φωτογραφία δεν είναι τεχνικά μια selfie, φυσικά. Στην πραγματικότητα την τράβηξε ένας υπάλληλος του Go Fetch Dog Daycare and Boarding.

Οι θετικές δονήσεις που αποτυπώνονται σε αυτήν, ωστόσο, είναι πολύ αληθινές.

“Όλα τα σκυλιά σε αυτή τη φωτογραφία γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Είναι όλοι φίλοι. Έρχονται στον παιδικό σταθμό κάθε μέρα μαζί”, δήλωσε στο The Dodo η υπάλληλος, που ονομάζεται Tara. “Μαζεύτηκαν γύρω από την πύλη και τους είπα, ‘Γεια σας παιδιά! Κοιτάξτε με! Και τράβηξα τη φωτογραφία”.

Εδώ είναι μια άλλη φωτογραφία της χαρούμενης σκυλίσιας ομάδας.

Μπορούμε να πούμε ότι η viral φωτογραφία έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Πάνω στο Reddit, έχει γίνει το αντικείμενο μιας μάχης με Photoshop – όπου οι χρήστες δίνουν στην εικόνα τη δική τους έξυπνη εκδοχή, όπως σε αυτή τη φωτογραφία που έγινε ως φόρος τιμής στη διάσημη selfie της Ellen DeGeneres για τα Όσκαρ.

Εδώ, το πλήρωμα του σκύλου φαντάζεται ως μια συμμορία τριχωτών πειρατών.

Αυτό το άτομο αντάλλαξε το πρόσωπο ενός σκύλου με το υπόλοιπο πλήρωμα.

Βέβαια, γιατί όχι;

Όσο κι αν προσπαθήσουν, θα είναι και πάλι αδύνατο να ξεπεράσουν το πρωτότυπο. Εξάλλου, τα κουτάβια στη φωτογραφία – όπως και η ίδια η selfie – είναι τέλεια όπως ακριβώς είναι.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top