Έγινε viral: Μια γάτα φαίνεται συνεχώς θυμωμένη και αποκτά το παρατσούκλι της γκρινιάρας γάτας

Ιστορίες Ζώων

Οι γάτες, όσο αξιαγάπητες κι αν είναι, μπορεί να είναι γκρινιάρες μερικές φορές. Αν και οι περισσότερες γάτες κερδίζουν την αγάπη των ανθρώπων ως αποτέλεσμα της φιλίας τους, ένας επιλεγμένος αριθμός το κάνει λόγω της αριστοκρατικής αλλά γοητευτικής συμπεριφοράς τους. Η Grumpy γάτα ήταν μια διάσημη γάτα με ένα ξεχωριστό πρόσωπο που έγινε viral στο διαδίκτυο ως η “Grumpy Cat” (η γκρινιάρα γάτα). Η γάτα ονομαζόταν Τάρταρ και είχε μια γενετική ανωμαλία που προκαλούσε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του προσώπου της.

Η πιο γκρινιάρα γάτα

Η Μιάου Μιάου ζει σήμερα στην Ταϊβάν με την ιδιοκτήτριά της, την Κλερ. Ακόμα και όταν βρίσκεται στο γραφείο του κτηνιάτρου, το τεράστιο χνουδωτό ζώο αποπνέει χάρη. Η μισητή της προσωπικότητα, από την άλλη, δεν την κάνει λιγότερο αξιαγάπητη. Η Clare δήλωσε ότι η γατούλα της είναι μοναδική με τον δικό της τρόπο. Μπορεί να μην της αρέσουν οι συνθήκες που ζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια καλή γάτα.

Η Meow Meow εγκαταλείφθηκε για άγνωστη αιτία, σύμφωνα με την Clare, αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε ιδέα ότι το μικρό γατάκι είχε τόσο μεγάλη προσωπικότητα και αγαπάει τόσο πολύ.

Η γλυκιά προσωπικότητα

Η τρυφερότητα της Meow Meow προέρχεται από την αφοσίωσή της στον ιδιοκτήτη της. Κάθε πρωί, τρίβει τη μητέρα της και απαιτεί πρωινό με τρόπο που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Είναι, ωστόσο, ένα ιδιότροπο φαγητό. Παρόλο που έχει δοκιμάσει μια ποικιλία από κονσερβοποιημένες τροφές, η Meow Meow έχει μόνο μία αγαπημένη.

Ο Μιάου Μιάου είναι εξίσου τρυφερός με κάθε γατούλα, παρά τη μελαγχολική του εμφάνιση. Το γατάκι Μιάου Μιάου θα ήταν αξιαγάπητο ακόμα και αν δεν είχε την κεκλιμένη γούνα γύρω από τα μάτια του.

Η γάτα είναι ευχαριστημένη στον κόσμο της, καθισμένη δίπλα στο παράθυρο στη συνηθισμένη της θέση. Καταλαβαίνει ακόμη και πώς να ρυθμίζει τις κουρτίνες για να έχει καλύτερη θέα.

Η κακόκεφη έκφραση δεν κάνει την Meow Meow λιγότερο αξιολάτρευτη. Αν τύχει να τη συναντήσετε τυχαία, μη φοβηθείτε να της χαϊδέψετε το μάγουλο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top