«Είμαι αθώος παιδιά!»: Σκύλος προσποιείται ότι δεν έχει ιδέα ποιος κατέστρεψε τις σαγιονάρες της μαμάς του

Ιστορίες Ζώων

Η Arya είναι ένα απίστευτα χαλαρό σκυλί. Τα αγαπημένα της πράγματα στον κόσμο είναι να κοιμάται, να χαλαρώνει και να παίρνει αγάπη και προσοχή από την οικογένειά της.

“Η προσωπικότητά της είναι πολύ χαλαρή, χρειάζεται συνεχώς προσοχή και θα κοιμάται όλη μέρα αν την αφήσεις”, δήλωσε στο The Dodo η Christine Duggan, η μαμά της Arya. “Είναι γλυκιά και το πιο τρυφερό σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ”.

Η ιστορία της Arya

Τις περισσότερες φορές, η Arya είναι αρκετά φρόνιμη, αλλά περιστασιακά, κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε και μπαίνει σε μπελάδες.

“Συμπεριφέρεται πάντα ενοχικά όταν έχει πρόβλημα”, δήλωσε η Duggan. “Δεν μπλέκει συχνά σε μπελάδες, οπότε όταν το κάνει, το καταλαβαίνεις!”

Όταν η Duggan ήρθε σπίτι και διαπίστωσε ότι ένα ζευγάρι σαγιονάρες της είχε μασηθεί, ήξερε αμέσως ποιος ήταν ο ένοχος. Άρπαξε τις σαγιονάρες και πήγε να αντιμετωπίσει την Arya, η οποία ήδη απέφευγε την οπτική επαφή και φορούσε το ένοχο πρόσωπό της.

“Ανακάλυψα τις σαγιονάρες αμέσως μόλις μπήκα στο σπίτι”, δήλωσε η Duggan. “Ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ και μπορούσα να δω τα κομμάτια στο κρεβάτι της που είναι ακριβώς δίπλα στον καναπέ. Μερικές εβδομάδες πριν είχε μασήσει την παντόφλα μου και συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Οπότε ξέρει πότε έχει μπλέξει!”

Καθώς η Duggan μάλωνε την Arya για το μάσημα της σαγιονάρας, η Arya προσπάθησε να κάνει σαν να μην είχε απολύτως καμία ιδέα για τι μιλούσε η μαμά της, αλλά το ενοχικό της πρόσωπο σίγουρα την πρόδωσε. Κοίταζε συνέχεια προς τα εκεί για να δει αν είχε ακόμα πρόβλημα, με αυτό που μάλλον νόμιζε ότι ήταν μια πολύ αθώα έκφραση.

“Μόλις με είδε να σηκώνω τη σαγιονάρα, έκρυψε το πρόσωπό της από ντροπή”, είπε η Duggan. “Δεν με κοιτάζει ούτε καν αναγνωρίζει ότι της μιλάω όταν είναι έτσι”.

Η Arya προσπάθησε να προσποιηθεί ότι δεν είχε πρόβλημα, αλλά είναι πολύ ειλικρινής και τελικά αποδέχτηκε ότι ίσως τελικά δεν έπρεπε να μασήσει τις σαγιονάρες της μαμάς.

Φυσικά, η Άιρα συγχωρέθηκε γρήγορα για το ότι μάσησε τις σαγιονάρες και επέστρεψε να είναι το ψυχρό, αθώο σκυλί που είναι στην καρδιά της. Εξάλλου, ποιος θα μπορούσε να μείνει θυμωμένος με αυτό το γλυκό πρόσωπο;

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top