Είναι αχώριστοι: Ο παππούς έφερε τον σκύλο του στο κατάστημα επίπλων για να βεβαιωθεί ότι ενέκρινε τη νέα τους καρέκλα

Ιστορίες Ζώων

Ο ηλικιωμένος της ιστορίας μας δεν ήθελε καθόλου σκύλο. Τελικά έγινε ο καλύτερος κηδεμόνας για αυτό το κουταβάκι και δεν το αλλάζει με τίποτα.

Η ιστορία του ηλικιωμένου με το σκυλάκι του

Η Coco είναι το σκυλί που ο παππούς της ιστορίας μας δεν ήθελε ποτέ αλλά τώρα δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς αυτήν. Είναι οι καλύτεροι φίλοι και τους αρέσει να κάνουν τα πάντα μαζί.

Όταν οι δύο καλύτεροι φίλοι δεν γυρίζουν όλη την πόλη, θα τους βρείτε να κάθονται στην αγαπημένη τους καινούργια καρέκλα!

Δυστυχώς, έπρεπε να αποσύρουν την καρέκλα και να πάρουν μια καινούργια, «Όταν η γιαγιά και ο παππούς μετακόμισαν, έκαναν αγορές για  νέα έπιπλα», είπε ο Νταλ στο The Dodo. «Η απαίτηση του παππού ήταν το υποπόδιο στην ξαπλώστρα του να είναι αρκετά φαρδύ ώστε αυτός και η Κόκο να κάθονται δίπλα δίπλα» ! Δεν το διαπραγματευόταν.

Έτσι, ο παππούς έφερε το σκυλάκι του στο μαγαζί για να διαλέξουν μαζί τη νέα τους καρέκλα που θα ανήκε και στους δύο φυσικά.

Η συνέχεια της γλυκιάς ιστορίας

«Έφερε την Coco σε πολλά καταστήματα για να δοκιμάσει καρέκλες μέχρι να βρει την τέλεια», είπε ο Dahl. «Η Coco καθόταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον κόσμο που κοιτούσε περίεργα!» Σίγουρα δεν βλέπεις κάθε μέρα έναν άντρα να ψωνίζει με τον σκύλο του.

Με βάση τις φωτογραφίες, μπορούμε να δούμε ότι η Coco λάτρευε όλη την προσοχή που λάμβανε.

Ευτυχώς, κάθισαν και οι δύο σε μια καρέκλα που ήταν άνετη και κομψή.

Και να σκεφτείς ότι δεν ήθελε εξαρχής σκύλο ο παππούς…

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top