Είναι απλά αξιολάτρευτο: Η απίστευτη ανάπτυξη του κουταβιού Akita κατά τη διάρκεια ενός έτους αναδεικνύεται σε ένα βίντεο

by Μυρσίνη Καραμαούνα
ανάπτυξη ακίτα

Τα μακρύτριχα Ακίτα είναι γνωστά για την όμορφη μακριά διπλή γούνα τους που τα κάνει να μοιάζουν με τα πιο χαριτωμένα μεγάλα αρκουδάκια. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ένας ιδιοκτήτης Akita έδειξε πώς το κουτάβι του μεγάλωσε μέσα στον πρώτο χρόνο της ζωής του και είναι απλά αξιολάτρευτο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω για να δείτε πώς αυτό το μεγάλο κουτάβι γίνεται ακόμα μεγαλύτερο!

Το βίντεο που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό TikTok του @Akitachief δείχνει το κουτάβι σε ηλικία τεσσάρων μηνών, και οκτώ μηνών και στη συνέχεια ενός έτους. Στο τέλος του ο ιδιοκτήτης του μπορεί μετά βίας να τον σηκώσει!

@akitachief Flying through life ✈️ #longcoatamericanakita #akitadog #akitasoftiktok #cutedog #akitapuppy #fluffydog #petlover#doglover ♬ Sound of an airplane (airliner) 1 – song sound sun

Οι χρήστες του TikTok λατρεύουν αυτό το μεγάλο αγόρι και η @Grrl σχολιάζει: “Ω, Θεέ μου, τι όμορφο κουτάβι! Απλά τον αγαπώ!” Η @Kristi προσθέτει: “Κάθε δευτερόλεπτο γίνεται όλο και πιο υπέροχος”. Ένας χρήστης απάντησε: “Πρέπει να πάρω ένα από αυτά τα σκυλιά. Αυτός είναι ο σκύλος των ονείρων μου!”

Τόσοι πολλοί χρήστες έμειναν άφωνοι με το μέγεθός του και ρώτησαν αν τα Akita με μακρύ τρίχωμα είναι πάντα τόσο μεγάλα.

Τα αρσενικά Akita ζυγίζουν μεταξύ 110-130 κιλών όταν είναι πλήρως ανεπτυγμένα!

Αυτά τα σκυλιά είναι πιστά, αξιοπρεπή και προστατευτικά. Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο ντροπαλά με τους ξένους, αλλά είναι πολύ δεμένα με την οικογένειά τους. Χρειάζονται συχνή περιποίηση για να μην αφήνουν το τρίχωμά τους να μπερδεύεται και πολλή άσκηση. Αυτά τα κουτάβια είναι δυνατά και δραστήρια, οπότε οι καθημερινοί περίπατοι είναι απαραίτητοι.

Απλά θα προσθέσω αυτό το σκυλί στη λίστα των ζώων που πρέπει να αγκαλιάσω τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μου!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr