Είναι ενθουσιασμένη που υιοθετήθηκε και το δείχνει: Φέρνει τις παντόφλες στον ιδιοκτήτη της κάθε μέρα για να τον ευχαριστήσει

by Έφη Αθανασίου

Μια γάτα είναι τόσο χαρούμενη, επειδή υιοθετήθηκε και το δείχνει με τον δικό της τρόπο, φέρνοντας τις παντόφλες στον ιδιοκτήτη της, κάθε πρωί.Η γάτα Lulu μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο σε κακή κατάσταση. Ήταν καλυμμένη με ματ γούνα και είχε πολλά προβλήματα υγείας. Μετά από ένα χρόνο που ήταν σε καταφύγιο, η τιγρέ γάτα ήρθε ξανά στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, και περίμενε να βρει μια οικογένεια.

Διαβάστε την ιστορία της Lulu

Τότε ήταν που γνώρισε τη μητέρα της Kayla, η οποία έψαχνε να υιοθετήσει, ένα ζωάκι.«Προσπάθησα να πείσω τη μαμά μου να πάρει ένα γατάκι, αλλά ήξερε ξεκάθαρα τι έκανε», μοιράστηκε η Kayla στο reddit. «(Η Λούλου) ήταν στο καταφύγιο για ένα χρόνο και κανείς δεν την ήθελε γιατί είχε προβλήματα υγείας».Σε ηλικία περίπου 10 ετών, η Lulu συνέχιζε να αγνοείται. “Έχει νεφρική νόσο και έχει επίσης νύχια που φυτρώνουν επειδή ήταν σε πολύ μικρό κλουβί. Δεν μπορούσε καν να πηδήξει όταν την πήραμε για πρώτη φορά…”.

Όταν έφτασαν στο καταφύγιο και την είδα,  κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν αυτή. Αφού συμπλήρωσε το χαρτί, η Λούλου τελικά έφυγε από το καταφύγιο για τη νέα της κατοικία. Τους επόμενους μήνες, το γλυκό τιγρέ μεγάλωσε ξανά το λαχταριστό, χνουδωτό παλτό της, ανέκτησε τόση πολλή ενέργεια και μπορούσε να τρέξει και να πηδήξει όπως κάθε άλλη γάτα.Ένα πρωί, η μητέρα της Kayla ξύπνησε με την πιο χαριτωμένη μικρή έκπληξη.

Η Λούλου κουβάλησε την παντόφλα της μέχρι το κρεβάτι της. Το έριξε ακριβώς μπροστά της ενώ κελαηδούσε δυνατά με τόση περηφάνια. Στη συνέχεια επέστρεψε για να πάρει την άλλη παντόφλα.Από τότε, ήταν μια χαριτωμένη μικρή πρωινή ρουτίνα για τη Lulu να μαζεύει παντόφλες για την μαμά της και να τις φέρνει στα πόδια της.  Κάνει δυο γύρους, για να εξασφαλίσει ότι και οι δύο παντόφλες παραδίδονται με ασφάλεια. Τίποτα δεν την σταματάει, ούτε καν οι σκάλες.


Η Kayla έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε για τις αξιολάτρευτες κινήσεις της Lulu.«Δεν πίστευα (τη μαμά μου) μέχρι που τελικά το πήρε στην κάμερα», έγραψε.Η Λούλου φέρνει μια παντόφλα στην μαμά της και πάντα επιστρέφει για να φέρει την άλλη. Είναι η στιγμή τους!

Η Lulu λατρεύει τη νέα της ζωή, ως μια χαρούμενη, κακομαθημένη γάτα που πάντα ήθελε να είναι.

Η Λουλού λατρεύει όταν η μαμά της εργάζεται από το σπίτι. Ανυπομονεί, να κάνει τόσα πράγματα μαζί της, όπως να της βάλει φαγητό, να πάνε μια βόλτα έξω, ή ακόμη να παίξει με τον σπόγγο.Φέρει την παντόφλα περήφανα στο στόμα της καθώς μπαίνει στο δωμάτιο του κηδεμόνα της.Τίποτα δεν την κάνει πιο χαρούμενη από την αγκαλιά με το αγαπημένο της πρόσωπο!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr