Είναι τόσο χαριτωμένα: Βίντεο με πανέμορφα ψάρια που κάνουν το χορό ζευγαρώματος γίνεται αμέσως viral

ζευγάρωμα ψαριών

Είστε φαν του ρομαντισμού και πιστεύετε στην αληθινή αγάπη; Ο @sleeponleon είναι, και όταν μοιράστηκε αυτό το βίντεο με δύο ψάρια που ζευγαρώνουν έγινε αμέσως viral.

@sleeponleon people like to anthropomorphize animals alot, but still, i like to think theyre in love. #reeffish #circle #inlove #relationships #Anthropomorphize #ily #animals #love #yay #iloveyou #boyfriend #inlove #fish #fishinlov #ilovef ♬ Mia & Sebastian’s Theme – Justin Hurwitz

Προφανώς, οι άνθρωποι αγαπούν μια ιστορία αγάπης!

Το κλιπ διαρκεί μόλις 9 δευτερόλεπτα, αλλά δείχνει δύο πανέμορφα ψάρια tang σε ένα ενυδρείο, να εκτελούν κάποιου είδους χορό ζευγαρώματος (τελετουργικό; κολύμπι;). Μακάρι το κλιπ να ήταν μεγαλύτερο! Είναι τόσο μαγευτικό να το παρακολουθείς, και η μουσική που επέλεξε ο Leon για να το συνοδεύσει ταιριάζει απόλυτα.

Ο @Leon λέει στη λεζάντα του: “Στους ανθρώπους αρέσει να ανθρωπομορφοποιούν πολύ τα ζώα, αλλά παρόλα αυτά, μου αρέσει να πιστεύω ότι είναι ερωτευμένα”. Είμαι μαζί σου, Leon! Και το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους ανθρώπους. Το βίντεο έχει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές, 3 εκατομμύρια likes και πάνω από 10 χιλιάδες σχόλια. Μιλάμε για viral! Για ένα τόσο σύντομο κλιπ, σίγουρα έγινε αντιληπτό.

Οι σχολιαστές είχαν κάποιες σκέψεις σχετικά με το βίντεο.

Ο @Cole πήρε πάνω από 64 χιλιάδες likes για το σχόλιό του: “Καταλαβαίνουν τις βαθιές περιπλοκές της ανθρώπινης αγάπης και σύνδεσης, όχι. Είναι ερωτευμένοι, ναι.”, στο οποίο ο Leon απάντησε: “Δεν χάνονται στην εμπλοκή και την πολυπλοκότητα των φάσεων της αγάπης, απλά ξέρουν”. Ο @mal μοιράζεται: “Εγώ και αυτός όταν πεθάνουμε και μετενσαρκωθούμε ως ψάρια”. Ο @um ok αναρωτιέται: “Είναι αυτό ζητούμενο;” Η @Dahlia πρόσθεσε: “Το είδα αυτό ενώ έκανα ψαροντούφεκο μια φορά και μου άλλαξε τη ζωή πραγματικά!”

Ποιος να φανταζόταν ότι δύο μικρά ψαράκια θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο σε τόσους πολλούς ανθρώπους! Πιστεύετε ότι είναι ερωτευμένοι; Δεν ξέρω αν είναι έρωτας, αλλά σίγουρα έχουν κάποιου είδους σύνδεση που τους τραβάει ο ένας στον άλλο, έστω και για λίγα λεπτά.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr