Είναι τόσο υποστηρικτικός: Άνδρας αποκαλύπτει την εντολή που κατά λάθος έμαθε στον σκύλο σε ξεκαρδιστικό κλιπ

by Μυρσίνη Καραμαούνα
εκπαίδευση σκύλου

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου από τη Λουιζιάνα έκανε το διαδίκτυο να γελάσει, αφού αποκάλυψε στους ακολούθους του την ξεκαρδιστική εντολή που έμαθε κατά λάθος στον σκύλο του κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, σε ένα βίντεο που έγινε γρήγορα viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κλιπ, που μοιράστηκε στο TikTok έδειχνε τον άνδρα να τραβάει το καζανάκι της τουαλέτας με τον σκύλο του, τον Kane, να κάθεται δίπλα του.

Στη συνέχεια, το Νοτιοαφρικανικό Μαστίφ του δίνει χειραψία, όπως συνήθιζαν να ανταλλάσσουν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του Kane στην τουαλέτα. Ο άλλος σκύλος του άνδρα, η Ζήνα, φαίνεται επίσης στο παρασκήνιο να τον επευφημεί.

Το ξεκαρδιστικό κλιπ συνοδεύεται από μια λεζάντα που λέει: “Έκανα χειραψία στον Kane όταν τον εκπαίδευα στην τουαλέτα, τώρα νομίζει ότι αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνουμε και οι δύο”.

@poor.xenaI would give Kane hand shakes when I was potty training him, now he thinks that’s just the way to do it for both of us 😂😂

♬ original sound – Xena

Η εκπαίδευση του σκύλου σας να πηγαίνει τουαλέτα πρέπει να γίνεται το συντομότερο δυνατό μετά την απόκτηση ενός σκύλου

Σύμφωνα με την Humane Society of the United States, ο καλύτερος τρόπος για να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας είναι να καθιερώσετε μια ρουτίνα. Προτείνουν να βγάζετε το σκύλο ή το κουτάβι σας έξω συχνά, περίπου κάθε δύο ώρες, συμπεριλαμβανομένης μιας φορά αμέσως μετά το ξύπνημα, και στη συνέχεια ξανά μετά τα γεύματα και μετά το παιχνίδι.

Το επόμενο βήμα είναι να διαλέξετε ένα σημείο τουαλέτας έξω, και να πηγαίνετε πάντα το σκύλο σας σε αυτό το σημείο, και στη συνέχεια, αφού τελειώσει είναι σημαντικό να τον επιβραβεύετε με μια λιχουδιά.

“Επιβραβεύστε ή δώστε λιχουδιές – αλλά θυμηθείτε να το κάνετε αμέσως μόλις τελειώσει, όχι αφού επιστρέψει μέσα. Αυτό το βήμα είναι ζωτικής σημασίας, επειδή η επιβράβευση του σκύλου σας για την έξοδο είναι ο μόνος τρόπος για να διδάξετε τι αναμένεται από αυτόν. Πριν επιβραβεύσετε, βεβαιωθείτε ότι έχουν τελειώσει. Τα κουτάβια αποσπώνται εύκολα και αν επαινέσετε πολύ σύντομα, μπορεί να ξεχάσουν να τελειώσουν μέχρι να επιστρέψουν στο σπίτι”, αναφέρει η ιστοσελίδα τους.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκτώντας θεατές από όλο το TikTok.

Μέχρι στιγμής έχει λάβει πάνω από 943.700 προβολές και 210.300 likes στην πλατφόρμα

Casualcarmen έγραψε: “Ο σκύλος είναι τόσο υποστηρικτικός. Σε ακολουθούν στο μπάνιο για να έχεις κάποιον να μιλήσεις. Στη συνέχεια, κόλλα 5 όταν τελειώσεις”. Και ο Payton16 είπε: “Ορίστε: “Ο Kane είναι πολύ περήφανος για σένα και πιστεύει ότι είσαι το πιο καλό αγόρι!!!”

Ένας άλλος χρήστης, ο troll, σχολίασε: “Ο Kane είναι τόσο καλός βοηθός τουαλέτας”. Και η Crista Ramsey πρόσθεσε: “Δεν θα μπορούσα να το αγαπήσω περισσότερο. Τόσο χαριτωμένο”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr