Είναι ξεχωριστό: Κουτάβι διάσωσης έχει την πιο χαριτωμένη επιπλέον ουρά στο κεφάλι του

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Όλα τα σκυλιά είναι τέλεια – αλλά ένα γκόλντεν ριτρίβερ 10 εβδομάδων που ονομάζεται Narwhal είναι ξεχωριστό.

Το κουτάβι έχει μια αξιολάτρευτη ουρά “μονόκερου” που μεγαλώνει από το μέτωπό του.

Η ιστορία του Narwhal

Την περασμένη εβδομάδα, ο Narwhal βρέθηκε έξω στο τσουχτερό κρύο μαζί με έναν άλλο σκύλο. Η ανάδοχη μητέρα του Narwhal, η Rochelle Steffen, ιδρύτρια του Mac’s Mission στο Cape Girardeau του Μιζούρι, ανέλαβε να βοηθήσει το “διαφορετικό” κουτάβι μόλις έμαθε γι’ αυτό.

“Μας έκαναν tag σε ένα αίτημα για βοήθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή ήταν ξεχωριστός και είχε πεταχτεί”, δήλωσε η Steffen στο The Dodo. “Όλοι οι φίλοι μου και οι συνάδελφοί μου διασώστες γνωρίζουν ότι αγαπώ τις δύσκολες περιπτώσεις”.

Τη στιγμή που ο Steffen συνάντησε τον Narwhal, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά: “Έλιωσα”, είπε ο Steffen. “Κυριολεκτικά χαμογέλασα τόσο πολύ γιατί φωτίζει όλο το δωμάτιο με το πόσο χαρούμενος είναι. Η ουρά του πισινού του δεν σταματάει ποτέ να κουνιέται – κρίμα που η ουρά του προσώπου του δεν κουνιέται!”

Η επιπλέον ουρά του Narwhal είναι ένα σπάνιο γενετικό ελάττωμα, το ένα τρίτο του μεγέθους της κανονικής του ουράς. Οι ακτινογραφίες δείχνουν ότι η ουρά είναι φτιαγμένη από δέρμα και τρίχωμα και κατά τα άλλα δεν συνδέεται με τίποτα. “Απλά κρέμεται σαν μια τούφα μαλλιών σαν τον Σούπερμαν”, δήλωσε ο Στέφεν.

Εκτός από μια περίπτωση σκουληκιών που μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή, το Narwhal είναι απολύτως υγιές. Και η ιδιαίτερη ουρά του παραμένει – προς το παρόν. “Προς το παρόν, δεν υπάρχει ιατρικός λόγος να την αφαιρέσουμε και δεν τον ενοχλεί”, δήλωσε ο Steffen. “Δεν έχει ιδέα ότι είναι διαφορετικός”.

Το ανέμελο κουτάβι ζει προς το παρόν στο σπίτι της Steffen και λατρεύει να το κρατούν αγκαλιά και να του δίνουν φιλιά.

“Λατρεύει τους ανθρώπους και του αρέσει να κάνει βόλτες με τα άλλα σκυλιά”, δήλωσε ο Steffen. “Έχει μεγάλη αδυναμία στον ενήλικο σκύλο με τον οποίο τον σώσαμε και σε ένα άλλο σκυλί μίξης τσιουάουα που ονομάζεται Ash. Παίζουν σε ένα μεγάλο, γιγαντιαίο σωρό!”

Σε λίγους μήνες, ο Narwhal θα ξεκινήσει την αναζήτησή του για ένα παντοτινό σπίτι. Προς το παρόν, όμως, ο Steffen τον παρακολουθεί να μεγαλώνει και φροντίζει να μην εμποδίζει η επιπλέον ουρά του να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο.

Και το μαγικό κουτάβι μονόκερος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr