Έκαναν το θαύμα τους: Κουτάβια έσωσαν εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό, κρατώντας το ζεστό όλη τη νύχτα

Ιστορίες Ζώων

Μια συγκλονιστική ιστορία με ευτυχές τέλος. Ασυνήδειτοι άνθρωποι και γονείς εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους σε χωράφι μόνο και αβοήθητο να παλέψει για την ζωή του. Τότε, ανέλαβαν…δράση μια αδέσποτη σκυλίτσα όπου μαζί με τα μικρά κουταβάκια της κράτησαν ζεστό όλη τη νύχτα το μωράκι ώστε να μην πεθάνει από το κρύο. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νεογέννητο μωράκι εγκαταλείφθηκε γυμνό σε ένα χωράφι. Εκεί, το βρήκε ένας αδέσποτος σκύλος και το μετέφερε σε ασφαλές μέρος όπου βρίσκονταν και τα κουταβάκια του, με αποτέλεσμα να κρατηθεί ζεστό τη νύχτα και να μην πεθάνει από τη χαμηλή θερμοκρασία.

Η σωτήρια κίνηση που έσωσε το μωρό

«Η ζεστασιά από τα κουτάβια και την μητέρα τους κράτησαν το νεογέννητο ζωντανό», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. «Συνήθως η θερμοκρασία πέφτει πολύ τα βράδια του Δεκεμβρίου. Το μωρό στάθηκε τυχερό που το βρήκαν τα σκυλιά και το έσωσαν».

Οι κάτοικοι μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο

Την επόμενη μέρα, κάτοικοι της περιοχής άκουσαν το εγκαταλελειμμένο μωρό να κλαίει και το βρήκαν κουλουριασμένο δίπλα στα κουταβάκια που του έσωσαν τη ζωή. Ενημέρωσαν την αστυνομία και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαβεβαίωσαν τις Αρχές ότι χαίρει άκρας υγείας.

«Αυτό που έκαναν οι γονείς του είναι εγκληματικό», ανέφερε ένα από τους κατοίκους που βρήκαν το μωρό. «Είναι θαύμα που σώθηκε! Ευτυχώς το έσωσαν τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top