Εκφοβισμένος έφηβος υιοθετεί ανεπιθύμητο κουτάβι “καγκουρό” που έχει 6 πόδια

Ιστορίες Ζώων

Η Rue είναι ένα mix λαμπραντόρ οκτώ εβδομάδων που πήρε το όνομά της από ένα καγκουρό, λόγω του ότι έχει την τάση να χοροπηδάει χρησιμοποιώντας τα πίσω πόδια της. Όταν περπατάει, η Ρου στηρίζεται στους αγκώνες της και σηκώνει τον πισινό της στον αέρα.

Η Ρου με τα έξι πόδια και η υιοθεσία της από τον Λουκ

Παρόλο που ο περίεργος τρόπος που περπατάει μερικές φορές είναι λίγο ενοχλητικός, ο λόγος είναι ότι η Ρου γεννήθηκε στην πραγματικότητα με έξι πόδια – δύο επιπλέον μπροστά.

Η Ρου εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο να διαφημίζεται από έναν εκτροφέα. Ο 15χρονος γιος της Lauren Salmon, Luke, ήταν αυτός που παρατήρησε την αγγελία. Η οικογένεια ήξερε αμέσως ότι έπρεπε να την αποκτήσει. Καθώς είχε γεννηθεί με ένα ελάττωμα, ήξεραν ότι ήταν πιθανό ο εκτροφέας να της κάνει τελικά ευθανασία αν η Ρου δεν μπορούσε να βρει σπίτι.

Όταν ο Luke και η Lauren πήγαν να παραλάβουν τη Ρου, το μικρό κουτάβι πετάχτηκε έξω από το κλουβί της και πήδηξε στα πίσω πόδια της. Η Ρου ήταν τόσο χαρούμενη που τους είδε. Η Lauren και ο Luke κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν γεμάτη ζωή παρά το μικρό της ελάττωμα.

Ρου και ο Λουκ: Οι καλύτεροι φίλοι

“Είναι γεμάτη ενέργεια κουταβιού, οπότε θα την περιγράφαμε ως ήρεμη αλλά παιχνιδιάρα. Δεν υπάρχουν πολλά σκυλιά σαν τη Ρου εκεί έξω”, δήλωσε η Λόρεν. “Νομίζω ότι οι εκτροφείς τα σκοτώνουν επειδή δεν αξίζουν τίποτα, αλλά για εμάς είναι ανεκτίμητη”.

Από τότε που η Ρου έφτασε στο σπίτι, αυτή και ο Λουκ είναι αχώριστοι. Και ο Luke ξέρει κάτι από το να είσαι ο μόνος που έχει μείνει έξω. Το έφηβο αγόρι πάσχει από ψωρίαση, μια δερματική πάθηση που τον αφήνει καλυμμένο με κόκκινες κηλίδες. Εξαιτίας της ψωρίασης του, ο Λουκ έχει πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο.

Αλλά τώρα έχει έναν καλύτερο φίλο, όπως και η Ρου.

Εκτός από ένα σπίτι με ανθρώπους που τον αγαπούν, η Ρου έχει αποκτήσει και ένα νέο αδελφάκι σκύλο, καθώς και δύο γάτες και δύο κουνέλια!

Εν τω μεταξύ, η Lauren συνεργάζεται επί του παρόντος με τον Dr. Noel Fitzpatrick για να δει τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κινητικότητα της Ρου. Παρόλο που τα δύο επιπλέον πόδια της εμποδίζουν τη Ρου να περπατάει όπως ένας κανονικός σκύλος, δεν της προκαλούν πόνο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο της Ρού παρακάτω:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top