Έκκληση βοήθειας από γατάκι: Εμφανίστηκε ξαφνικά στην αυλή μιας οικογένειας για να ζητήσει βοήθεια

Ιστορίες Ζώων

Ένα ασπρόμαυρο γατάκι περιπλανήθηκε στη πίσω αυλή ενός σπιτιού, αλλά έφυγε γρήγορα. Όταν επέστρεψε, πήγε κατευθείαν στην οικογένεια για βοήθεια.

Η διάσωση της Pepper

Η Lindsay από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης εντόπισε ένα γατάκι ολομόναχο στην αυλή της στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η γατούλα ήταν πολύ νευρική και έφυγε αμέσως μόλις η Lindsay προσπάθησε να την πλησιάσει. Λίγες μέρες αργότερα, εμφανίστηκε ξανά, αλλά αυτή τη φορά δεν έφυγε. Η Lindsay την πήρε και την έφερε μέσα.

Τότε ήταν που συνειδητοποίησαν ότι το γατάκι ήταν γεμάτο ψύλλους και πολύ αδύνατο. “Μετά από μερικές ώρες και μια γεμάτη κοιλιά, μας έκανε αμέσως να την αγαπήσουμε”, μοιράστηκε η Lindsay.

Απευθύνθηκαν στο Flatbush Cats, μια οργάνωση διάσωσης στο Μπρούκλιν, καθώς το γατάκι χρειαζόταν ιατρική φροντίδα και βοήθεια. “Ήρθαν να την πάρουν για να ξεκινήσει μια νέα πορεία”.

Η φροντίδα από την οργάνωση

Οι διασώστες από το Flatbush Cats έκαναν στο γατάκι ένα απαραίτητο μπάνιο. Το νερό έγινε κόκκινο λόγω των αιματηρών περιττωμάτων από όλους τους ψύλλους που υπήρχαν στο σώμα της.

“Όταν φέρνεις γατάκια κάτω των οκτώ εβδομάδων, όλα χρειάζονται ένα σωστό μπάνιο με σαπούνι πιάτων και χτένισμα με ειδική με χτένα για τους ψύλλους”, δήλωσε ο Will.

Η Amelia προσφέρθηκε εθελοντικά να φιλοξενήσει το γατάκι, ώστε το μικρό να έχει ένα άνετο μέρος για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή. Ονόμασαν το γατάκι Pepper. “Είναι ασφαλής, καθαρή, άνετη και χωρίς ψύλλους. Δεν θα μείνει ποτέ ξανά μόνη ή πεινασμένη και οι υπόλοιπες μέρες της θα είναι γεμάτες αγάπη”.

Το ταξίδι διάσωσης της Pepper

Η Pepper προσαρμόστηκε γρήγορα στη ζωή σε σπίτι. Καθώς μεγάλωνε, τα μπλε μάτια της άλλαζαν σιγά σιγά χρώμα και είχε κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την αύξηση της αυτοπεποίθησής της.

Η κάποτε φοβισμένη γάτα μεταμορφώθηκε σε χαδιάρα, που απαιτεί συνέχεια προσοχή και αγκαλιές.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Pepper βρήκε το παντοτινό της σπίτι και έναν νέο αιλουροειδές αδελφό.

“Η Pepper υιοθετήθηκε επίσημα στα μέσα Οκτωβρίου και ακολούθησε τη συνήθη διαδικασία υιοθεσίας μας. Ο Brewski (ο μεγάλος αδελφός) ήταν πολύ ενθουσιασμένος που είχε μια νέα μικρή αδελφή και τη φροντίζει πολύ καλά”, δήλωσε ο Will. “Η νέα της μαμά τους κακομαθαίνει και τους δύο με αγάπη, παιχνίδια και λιχουδιές”.

Λατρεύει κάθε κομμάτι της νέας της ζωής και δεν μπορεί να σταματήσει να γουργουρίζει.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top