Ελληνική τρέλα για πάντα: Λαρισαίος στη Ρωσία παίζει μπουζούκι δίπλα σε μια αρκούδα

by Έφη Αθανασίου

Ο Έλληνας μουσικός ζει και εργάζεται στη Ρωσία και πέτυχε να καταγράψει ένα από τα πιο viral και…τρελά βίντεο που έχουν καταγραφεί σε όλα τα χρόνια. Ο λόγος για τον Λαρισαίος, Δημήτρη Κατσιούρα, που επέλεξε να παίξει μπουζούκι σε ένα χιονισμένο τοπίο έχοντας ως συντροφιά μια αρκούδα.

Το μυστικό της τόλμης του Λαρισαίου μουσικού

Ο Λαρισαίος που έπαιξε μπουζούκι σε αρκούδα στη χιονισμένη Ρωσία σαγηνεύοντάς την με τις πενιές του με αποτέλεσμα εκείνη να του γλείφει το χέρι, αποκάλυψε το μυστικό της τόλμης του…

Ο Δημήτρης Κατσιούρας, μιλώντας στα τηλεοπτικά κανάλια αποκάλυψε ότι πριν τολμήσει να πλησιάσει την αρκούδα για να της παίξει μπουζούκι, είχε πιει μερικά τσίπουρα από έφερε στη Μόσχα από τη Λάρισα και πιο χαλαρός έκανε το …τόλμημα.

Εξήγησε ότι πρόκειται για εκπαιδευμένο αρκουδάκι, 4 ετών που ακούει στο όνομα Τομ, τονίζοντας: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και δεν περίμενα να πάρει τόσες διαστάσεις αυτό το βίντεο. Στη Ρωσία περνάμε ζωή χαρισάμενη, εργάζομαι σε ελληνικό εστιατόριο. Γενικά έχω δουλέψει σε πολλές χώρες ως μουσικός, μου αρέσουν οι περιπέτειες.

Η ανάρτηση του Λαρισαίου μουσικού

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr