Ένα αδέσποτο γατάκι εισβάλει στο σπίτι ενός αγνώστου και καταλήγει να μένει εκεί για μια ζωή

Ιστορίες Ζώων

Ένα μικρό αδέσποτο γατάκι, έκανε βόλτες έξω από ένα διαμέρισμα στη Βόρεια Καλιφόρνια. Ένας άντρας της πρόσφερε λίγο τόνο και εκείνη γαντζώθηκε πάνω του.

Διαβάστε την ιστορία διάσωσης της Tuna

Ο Adam Laigo, είχε κανονίσει βραδιά με φίλους του στο διαμέρισμά του πριν από ένα μήνα. Ενώ οι συγκάτοικοί του έκαναν διάλειμμα έξω, είδαν μια μικρή χνουδωτή γάτα, να φτάνει μέχρι την πόρτα και να προσπαθεί να μπει μέσα.

«Έφτιαχνα φαγητό όταν ένας από τους συγκάτοικούς μου είπε: “Γεια, υπάρχει μια γάτα εδώ”. Κοίταξα γύρω από τη γωνία και εκείνη προχωρούσε προσεκτικά λίγα μέτρα προς την πόρτα, μυρίζοντας το έδαφος ενώ μας παρακολουθούσε», είπε ο Άνταμ στο Love Meow.

Ενώ η γατούλα προσπάθησε να μπει στην κατοικία τους, ξαφνικά τρόμαξε και έτρεξε πίσω έξω. Ο Άνταμ άρπαξε ένα κουτάκι τόνο και πήγε να τη βρει.

«Δεν θα μπορούσα απλώς να αφήσω ένα αδέσποτο γατάκι που μπήκε να πάει πίσω, αν είχα την ευκαιρία να βοηθήσω».

Βρήκε τη μικρή και προσπάθησε να την πείσει με φαγητό. Το γατάκι ήταν πολύ πεινασμένο, το ακολούθησε στα μπροστινά σκαλιά του διαμερίσματος και μετά στην κουζίνα. Μόλις έβαλε κάτω το φαγητό, εκείνη το έφαγε αμέσως.

Η μικρή τσίτι ζεστάθηκε γρήγορα με τον άνθρωπο φίλο της και γαντζώθηκε πάνω του. Εκείνος δέθηκε μαζί του και την ονόμασε Τούνα.

“Της έκανα ένα ντους αφού είδα πόσους ψύλλους είχε. Εκείνο το βράδυ, κοιμόταν στο κρεβάτι μου και έκτοτε κάθε βράδυ. Έχει ήδη κοιμηθεί κάτω από τις κουβέρτες μαζί μου.”

Το γατάκι υποβλήθηκε σε θεραπεία για παράσιτα, σκουλήκια και ψύλλους στον κτηνίατρο. Δεν μπορούσαν να βρουν ένα μικροτσίπ, και επειδή κανείς από τη γειτονιά δεν ήρθε να τη διεκδικήσει, ο Άνταμ ήξερε ότι ήταν γραφτό.

Η συνέχεια της ιστορίας

«Η Τούνα διάλεξε το σπίτι της για πάντα… Και μου διδάσκει πόση ενέργεια μπορεί να χωρέσει ένα μικρό κορίτσι στις λίγες ώρες που μένει ξύπνια κάθε μέρα».

Η Τούνα, είναι πολύ παιχνιδιάρικο, περιπετειώδες και γεμάτο ενέργεια.

«Της αρέσει να σκαρφαλώνει στα οχυρά που έφτιαξα από κουτιά, αλλά το αγαπημένο της πράγμα είναι σίγουρα να παίζει fetch με τα ποντίκια της. Θα τα πετάξω στις σκάλες ή στην κουζίνα και θα τρέχει πίσω τους και φέρε τα πίσω μετά από ένα ενθουσιώδες «Απόκτησέ το, Τόνο!»».

Παίζει δυνατά και αγκαλιάζει ακόμα πιο δυνατά. Η Τούνα πηγαίνει πάνω στον μπαμπά της, για να χαζέψει τις καθημερινές της περιπέτειες.

“Κατά καιρούς, μπορείς να δεις το γατάκι να τρέχει, γύρω από το σπίτι και ανεβαίνει τις σκάλες με τη μέγιστη ταχύτητα. Αλλά είναι γλυκιά και της αρέσει να κοιμάται κάτω από την κουβέρτα. Θα με ενημερώσει ότι είναι ώρα για ύπνο σκαρφαλώνοντας ενδιάμεσα εγώ και το τηλέφωνό μου μέχρι να το αφήσω μακριά», είπε ο Άνταμ στο Love Meow.

Ο Άνταμ ήθελε πάντα να έχει ένα κατοικίδιο

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top