Ένα ζευγάρι φρόντισε ένα φοβισμένο κουτάβι που ξέφυγε από το σπίτι εξαιτίας των βεγγαλικών. Τον πήρε ο ύπνος δίπλα τους

by Έφη Αθανασίου

Την ώρα που πολλοί πανηγύριζαν την άφιξη του νέου έτους , αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να φροντίσει αυτόν τον σκύλο για 7 ώρες μέχρι να έρθει η οικογένειά του. Μάλιστα τους βοήθησε και η αστυνομία.

Το φοβισμένο κουτάβι και το ζευγάρι που το προστάτευσε από τα πυροτεχνήματα

Αν και οι γιορτές του Δεκεμβρίου, όπως τα Χριστούγεννα και η αναμονή της Πρωτοχρονιάς , είναι οι πιο αναμενόμενες ημερομηνίες για να γιορτάσουν πολλοί, υπάρχουν και εκείνοι που δεν περνούν καλά αυτές τις μέρες. Και αυτό γιατί, με όλα τα πυροτεχνήματα, κάνουν αυτές τις μέρες μια τρομακτική εμπειρία για τα ζωάκια.

Ως εκ τούτου, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα για τη φροντίδα των τετραπόδων σε τέτοιες εποχές, αλλά δυστυχώς τα αδέσποτα ζώα είναι άμεσα εκτεθειμένα σε αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που το αντιλαμβάνονται αυτό και τα βοηθούν .

Το συμβάν αυτό σημειώθηκε στην πόλη Balneario Camboriú , στη Σάντα Καταρίνα , στη νότια Βραζιλία , όπου ένα ζευγάρι που περίμενε την Πρωτοχρονιά στο δρόμο με πλήθος κόσμου αποφάσισε να προστατεύσει ένα κουτάβι που είχε φύγει από το σπίτι και ήταν νευρικό, τρέχοντας επικίνδυνα στο δρόμο από τα πυροτεχνήματα.

” Χθες μου τράβηξε την προσοχή αυτή η σκηνή. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά εκεί, ανάμεσα στα πόδια του αγοριού, είναι ένα κουτάβι ξαπλωμένο εκεί . Επίσης. Λίγο μετά την αντίστροφη μέτρηση, αυτό το ζευγάρι είδε αυτό το κουτάβι μπερδεμένο στο δρόμο, εντελώς χαμένο , με μεγάλο κίνδυνο να τραβηχτεί”, δήλωσε ο αστυνομικός Nicolás Vasconcelos Marques , από τη Στρατιωτική Αστυνομία της Σάντα Καταρίνα .

” Συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι επρόκειτο για ένα σκυλί που είχε φύγει από το σπίτι με το θόρυβο των πυροτεχνημάτων . Δεδομένης της κατάστασης , μετά από πολλή δουλειά , κατάφεραν να τον σώσουν και να τον μεταφέρουν στο γραφείο μας . Εκεί, διαβιβάσαμε τις πληροφορίες στις άλλες ομάδες, σε περίπτωση που κάποιος ρωτούσε κάτι γι ‘αυτό, και δώσαμε την ελάχιστη διαθέσιμη βοήθεια “, πρόσθεσε, σε μια ανάρτηση στο Instagram .

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο το ζευγάρι δεν είχε πρόβλημα να αφήσει τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς για να αφοσιωθεί στη φροντίδα του κυνόδοντα που αποκοιμήθηκε στα πόδια τους και έτσι περίμεναν περίπου 7 ώρες να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του .

” Η κατάληξη της ιστορίας δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική , ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε , όλοι πήγαν σπίτι τους υγιείς και σωσμένοι . Συγχαρητήρια στο ζευγάρι για την πράξη του . Πολλοί θα τον αντιμετώπιζαν με αδιαφορία , αλλά αυτοί προστάτεψαν μια ζωή . Σίγουρα , από τους χιλιάδες που βρέθηκαν χθες στην παραλία , ήσασταν εσείς που ξεκινήσατε το 2023 με τον καλύτερο τρόπο “, είπε ο αξιωματικός .

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr