Ένας ήρωας ανάμεσά μας: Πυροσβέστης μπήκε σε φρεάτιο για να σώσει εννέα παγιδευμένα μωρά πάπιες

Ιστορίες Ζώων

Ο Kevin Wiles, ο φωτορεπόρτερ, έχει την ελπίδα να καταγράψει διασώσεις ζώων στις φωτογραφίες του, και αυτό τελικά συνέβη όταν ανακοινώθηκε μια ανάγκη διάσωσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Braintree (BFD).

Στον εμπορικό χώρο στάθμευσης, η ομάδα πρώτων ανταποκριτών εντόπισε ένα φρεάτιο με πάπιες που είχαν πέσει μέσα και παγιδευτεί. Μετά από προσπάθειες από τους διασωστές, τελικά απεγκλώβισαν εννέα πάπιες, ενώ η μητέρα τους εντοπίστηκε αργότερα και επανασυνδέθηκε με τα μικρά της, που τώρα απολαμβάνουν ξανά τη ζωή τους ως μια πλήρης οικογένεια στο Braintree.

«Ανακαλύφθηκε ότι τρία ακόμη είχαν κολλήσει κάτω από ένα κάλυμμα φρεατίου, έχοντας απομακρυνθεί από τη λεκάνη αλιευμάτων», έγραψε ο Wiles στο Facebook . «Έτσι, πήγαν για να ολοκληρώσουν τη διάσωση και των εννέα παπιών».

Οι διασώστες επανένωσαν τα τρία τελευταία παπάκια με τα αδέρφια τους στον θάμνο και συνέχισαν την αναζήτηση της μητέρας τους. Χωρίς τέτοια τύχη, το πλήρωμα καθάρισε επίσημα τη σκηνή και διαλύθηκε.

Τότε ο Γουάιλς την εντόπισε.

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο μου και περνούσα τις φωτογραφίες όταν την είδα να περπατάει κοντά με ένα μικρό παπάκι να την ακολουθεί», είπε ο Wiles.

«Μπορούσα να μαζέψω τρία από αυτά τη φορά και να τα αφήσω στη γενική περιοχή της, προσπαθώντας να τα βάλω όσο πιο κοντά μπορούσα, ώστε είτε να ακούσει τα μικρά τους τρίξιμο, είτε απλά να τρέξουν κοντά της, είπε ο Wiles.

Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Γουάιλς επανένωσε και τα εννέα μωρά με τη μαμά τους. Η φτερωτή οικογένεια ήταν πολύ χαρούμενη που ήταν ξανά μαζί και γρήγορα γλίστρησε πίσω στη συνήθη ρουτίνα της.

«Αυτή και το μικρό της στράτευμα στη συνέχεια βάδισαν πίσω από το πάρκινγκ σε μια περιοχή υγροτόπων ακριβώς έξω από την άκρη του ακινήτου».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top