Ένας καλός Σαμαρείτης διασώζει κουτάβι που εγκαταλείφθηκε σε πάρκινγκ από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη

Ιστορίες Ζώων

Το βίντεο παρακολούθησης κατέγραψε ένα Γερμανικό Ποιμενικό μόλις 10 εβδομάδων που εγκαταλείφθηκε σε ένα πάρκινγκ.

Ένας άνθρωπος που φαίνεται στην κάμερα εγκαταλείπει ένα σκυλί σε ένα πάρκινγκ στο Φρέσνο, Καλιφόρνια. Το βίντεο δείχνει το κουτάβι να τρέχει πίσω από το όχημα καθώς αυτό απομακρύνεται.

Ένας καλός άνθρωπος είδε το σκυλί να φαίνεται χαμένο και πλησίασε για να το φροντίσει

“Ήταν τόσο χαρούμενη, τόσο γλυκιά, έπεσε πάνω μου. Ήταν πολύ αξιολάτρευτη”, λέει η Priscilla Garvey.

Η Garvey είπε στην Inside Edition ότι έμεινε έκπληκτη όταν αργότερα έλεγξε το υλικό παρακολούθησης έξω από το γραφείο της.

“Το φτωχό κουτάβι κυνηγάει το αυτοκίνητο και ήμουν σοκαρισμένη”, είπε.

Η Garvey μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Γερμανικό Ποιμενικό διασώθηκε με έλεγχο ζώου. Το σκυλί μπήκε σε ένα κλουβί και οδηγήθηκε 2.600 μίλια από το Φρέσνο στο Σάνφορντ της Βόρειας Καρολίνας, στο νέο του σπίτι και ιδιοκτήτη.

Το κουτάβι, 10 εβδομάδων, τώρα έχει το όνομα Φοίνιξ.

“Όταν είδα το βίντεο της, αισθάνθηκα σύνδεση και αποφάσισα ότι θα ήταν δικό μας”, λέει η νέα ιδιοκτήτρια του Phoenix, Meredith Gintzig-Hayes, στην Inside Edition.

Τι να κάνετε αν βρείτε έναν σκύλο;

Αν βρείτε έναν ξεχασμένο σκύλο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τον βοηθήσετε και να επιστρέψετε στον ιδιοκτήτη του ή να διασφαλίσετε την ασφάλειά του:

  1. Προσεγγίστε τον σκύλο με προσοχή: Μιλήστε με ήρεμη φωνή και προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Αποφύγετε να τον αποπλανήσετε ή να τον απειλήσετε.
  2. Ελέγξτε για σήμανση:Αν είναι δυνατόν, ελέγξτε για τσιπ ή κολάρο με ταυτότητα. Αυτά μπορεί να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του.
  3. Ειδοποιήστε τις τοπικές αρχές: Αν δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη ή αν ο σκύλος φαίνεται να είναι χαμένος ή εγκαταλελειμμένος, ενημερώστε την τοπική αστυνομία ή το κτηνιατρικό ίδρυμα.
  4. Δημοσιεύστε φωτογραφίες και πληροφορίες: Κοινοποιήστε τις πληροφορίες για τον χαμένο σκύλο σε κοινωνικά δίκτυα και τοπικές ομάδες στο διαδίκτυο. Μια φωτογραφία μαζί με πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και τα χαρακτηριστικά του σκύλου μπορεί να βοηθήσει στην επανασύνδεσή του με τον ιδιοκτήτη του.
  5. Προσφέρετε προσωρινή φιλοξενία:Αν είναι δυνατόν και ασφαλές, προσφέρετε προσωρινή φιλοξενία στον σκύλο έως ότου βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην ασφάλεια και την ευημερία του.

Το σημαντικότερο είναι να δράσετε με προσοχή και σύνεση, προκειμένου να διασφαλίσετε την ασφαλή επιστροφή ή φιλοξενία του χαμένου σκύλου.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top